Middle-Earth: Shadow Of War DLC Açıklandı

Middle-Earth: Shadow Of War DLC Açıklandı

Shadow Of War DLC

Shadow Of War DLC

Warner Bros, Middle-earth: Shadow of War için bir DLC ilan etti. Yayıncı ek içeriği yeni bir fragmanda detaylandırdı; bu da oyuncuların yakında yaşayabilecekleri yeni kabileler ve hikaye mücadelelerini gözler önüne seriyor.

Shadow Of War DLC Açıklama

Geliştirici Monolith, oyuna iki yeni açılım ekleyecek ve bunlardan ikisi yeni kabileler şeklinde gelecek. Birincisi, “herhangi bir noktada oyuncuları pusuya düşürebilecek” orkların “korkunç” bir kabilesi olan Slaughter kabilesi. Genişleme bu Kasım ayında başlayacak ve yeni misyonlar, Overlord taht odası, anıtlar, karakollar ve yeni Destan ve Efsanevi Orklarla yeni bir kale tanıtılacak. 

Bunu, bu Aralık ayında başlatılacak Outlaw kabilesi izleyecek. Outlaw kabilesi “Orc toplumundaki en asi savaşçıların evidir”. Önceki kabilenin genişlemesi gibi, yeni misyonlar, Epik ve Efsanevi Orklar ve Overlord taht odası, anıtlar ve karakollarla yeni kabile kalesini ekleyecek.

Geriye kalan iki genişleme, 2018’de başlayacak olan hikaye mücadeleleri. Galadriel Blade mücadelesi Şubat ayında piyasaya çıkacak ve oyuncuları, çift Elf bıçak ağzı kullanan ve “Galadriel’in Işığını bir dizi ölümcül yeni savaş yetenekleri, becerileri ve teçhizatı ile kullanan” “elit bir suikastçı” olan Eltarie rolüne sokacak. Genişletme ayrıca Flint ve Tinder ile the Slayer of the Dead gibi yeni Nemesis karakterleri ekleyecek.

İkinci hikayenin genişlemesi Mayıs ayında başlatılacak ve Desolation of Mordor olarak adlandırılacak. Bu mücadelede oyuncular, Baranor rolünü üstleniyor ve “Doğu’daki yeni Orc tehdidine karşı insan kuvvetlerini yönetiyorlar”. Genişleme ayrıca oyunculara yeni takımlar hazırlamalarını ve onları yepyeni bir bölgeye götürmelerini sağlıyor; the Desert of Lithlad.

Kesim Kabilesi, Outlaw Kabilesi ve Blade of Galadriel genişletmeleri 15 $ fiyattan ayrı olarak satın alınabilecek. Desolation of Mordor DLC’si ise 20 dolara mal olacak. Warner Bros., 40 dolarılık bir sezon geçişi de sunuyor ve bu sayede kullanılabilir olduğunda dört genişleme netleşecek. 100 dolarlık Gold Edition of Middle-earth: Shadow of War satın alan oyuncular DLC paketlerini ek bir ücret ödemeden alacak. 

Kaynak: 1