Moğollar Civilization 6’da!

Moğollar Civilization 6’da!

İşte Moğollar’ın Tanıtım Videosu

Moğollar 8 Şubat’ta Geliyor!

Civilization 6’da geçen hafta kraliçe Wilhemina’nın yönetiminde olacak olan Hollanda Devletinin geleceği duyurulmuştu, çok fazla geçmedi ki ulu Cengiz Han tarafından yönetilecek olan Moğol Devleti’nin de yolda olduğu da duyuruldu.

Bilmeyenler için Cengiz Han, kuzeydoğu Asya’daki kabileleri bir araya getirerek birleşik bir yasanın, dini hoşgörünün ve kabileler arasındaki barışın hakim olduğu bir dönemi başlatmıştı. Fakat daha çok  babasını suikaste kurban götüren Tatarlara karşı acımasızlığı ile tanınmaktaydı. Liderleri Taichi’ut’u öldürdükten sonra boyu 1 metreden uzun her Tatar erkeğini de öldürtmüştür. Kabri şimdiye kadar bulunamamıştır. Efsaneye göre tabutu taşırken yolda görülen herkes öldürülmüştür ve bu yüzden kimse nereye gömüldüğünü görememiştir.

Sıkı ama adil!

Moğolların eşsiz birliği ‘’Keşikler’’ sivil ve destek birimleri normalden daha hızlı bir hızda hareket etme becerisine sahip hızlı at binicili okçulardır. Oyun Cengiz Han’ın tüm Moğol süvari sınıfı birliklerine saldırı bonusu veriyor ve düşman ordu askerlerini Moğol askerine dönüştürme yeteneği de gerçekten oyunda dengeleri bozacak gibi duruyor.

Moğolistan, 8 Şubat’ta çıkacak olan Rise and Fall genişlemesinde Civilization 6’ya katılacak.