Monster Hunter Bu Yaz Nintendo Switch’e Geliyor

Monster Hunter Bu Yaz Nintendo Switch’e Geliyor

Monster Hunter Switch Versiyonu

Monster Hunter Switch Versiyonu

Capcom, Monster Hunter XX‘in Nintendo Switch versiyonunu bu yaz Batı’ya getiriyor. Devrim niteliğindeki Monster Hunter Generations Ultimate, online aksiyon RPG’si 28 Ağustos’ta Kuzey Amerika ve Avrupa’da Switch için özel olarak piyasaya sürülecek.

Generations Ultimate, serinin son ana 3DS oyunu Monster Hunter Generations‘ın genişletilmiş bir versiyonudur. İki yeni Hunting Styles (Alchemy ve Valor), ek Elder Ejderha ve yeni bir oyun sonu patronu da dahil olmak üzere ek içerik barındırıyor. Oyuncular ayrıca, “G Rank” görevlerine de başlayabilecekler, bu da Capcom’un “tanıdık düşmanların daha da zorlu versiyonları” özelliğini taşıyor.

Monster Hunter Generation’u 3DS’de satın alanlar, kaydetme verilerini Switch‘de Generations Ultimate’e taşıyacak ve aynı avcılarıyla oynamaya devam edebilecek. Oyun aynı zamanda oyuncuların Sanat Göstergesini doldurduktan sonra serbest bırakılabilen güçlü saldırılar gibi Hunter Arts için dokunmatik ekran girişlerini kullanmasına izin verir. Dört oyunculu yerel ve çevrimiçi çok oyunculuyu destekler.

Şimdiye kadar, Monster Hunter XX sadece Japonya’da mevcuttu. Oyun ilk kez geçen Mart ayında 3DS için başlatıldı ve Ağustos ayında Switch taşındı. Switch versiyonu Capcom için büyük bir başarı olduğunu kanıtladı, ancak o zamanlar yayıncı oyunu diğer bölgelere getirmek için planlarının olmadığını söylemişti. Önceki Monster Hunter oyunları gibi, XX’in Japon versiyonu da lansmanından sonra özel çapraz tanıtım malzemeleri aldı. Özellikle de Capcom, The Legend of Zelda: Breath of the Wild‘dan Link’in Şampiyonu Tunik’i temeline dayanan bir dizi zırh üretti. Oyuncular ayrıca Palico için Korok kostümünü de üretebilirler.

Serinin en yeni oyunu Monster Hunter World ise, Ocak ayında PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülmüştü.