Nintendo Switch Eshop 10 Yeni Oyun Ekledi

Nintendo Switch Eshop 10 Yeni Oyun Ekledi

Yeni Switch Oyunları

Yeni Switch Oyunları

Nintendo Switch Eshop‘a başka bir oyun eklendi. Bu hafta yayınlanan bültenlerin büyük kısmı 30 Kasım’da piyasaya çıkıyor. Ancak hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak  haftanın en büyük oyunu yarın geliyor.

Bu haftaki Switch oyun bültenlerinin 2017’de konsol için yapılan en önemli birinci parti oyunu Xenoblade Chronicles 2‘dir. Açık dünya JRPG, 1 Aralık’ta çıkıyor ve oyuncuları, Blades adı verilen canlı silahların yanında toplama ve mücadele edebilen bir Rehber olan Rex rolüne koyuyor. Switch sahipleri oyunun yanında, 30 $ ‘a mal olan Xenoblade Chronicles 2 sezon geçişini satın alabilecek ve 2018 boyunca yeni görevler, nadir Bladeler, hikaye içeriği ve daha fazlasını ekleyebilecekler.

Bugünkü bülten topluluğu, iki arcade oyunu da dahil olmak üzere yedi oyundan oluşuyor: son ACA Neo Geo klasiği; World Heroes ve Traverse USA. Ayrıca, kanlı cinayet sahnelerini temizleme ile ilgili bir oyun olan Serial Cleaner’ın yanı sıra klasik macera oyunu Syberia 2 de geliyor.

Bugün çıkan oyunları kısaca hatırlatacak olursak: nişancı oyunu Star Ghost, uzay macera oyunu Opus: The Day We Found Earth, mitolojik bulmaca oyunu Mujo. Ayrıca Switch için bu hafta Resident Evil: Revelations ve devamı da olacak. İki oyun da Eshop’tan tek tek veya Revelations Collection paketinde ikisi birden satın alınabilir. Bu haftaki Switch oyunlarının tam listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu Haftanın Yeni Nintendo Switch Oyunları

Kasım 27
 – Resident Evil Revelations
 – Resident Evil Revelations 2

Kasım 30
 – ACA Neo Geo World Heroes
 – Arcade Archives: Traverse USA
 – Mujo
 – Opus: The Day We Found Earth
 – Serial Cleaner
 – Star Ghost
 – Syberia 2

Aralık 1
 – Xenoblade Chronicles 2

Kaynak: 1

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Switch

Switch

Switch Yeni Oyunlar

Switch Yeni Oyunlar

Nintendo Switch Yeni Oyunlar

Nintendo Switch Yeni Oyunlar

Yeni Nintendo Switch Oyunları

Yeni Nintendo Switch Oyunları