Nintendo Switch Eshop Sekiz Yeni Oyun Daha Ekliyor

Nintendo Switch Eshop Sekiz Yeni Oyun Daha Ekliyor

Nintendo Switch Eshop Yeni Oyunlar

Günümüzün yeni sürümlerinden biri, sevimli bir izometrik bulmaca-macera oyunu olan Yono and the Celestial Elephants’dır. Oyuncular, üç farklı zindan arasında gezinip, su, ateş alevleri ve daha fazlasını kullanarak bulmaca çözmek için adil fil Yono’ya yardım etmelidir. Oyun, aynı zamanda NPC’ler ve yanquest’lerle dolu dört kasabanın yanı sıra bulmak için çeşitli hazineleri de içermektedir. Yono and the Celestial Elephants 15$/£13 fiyatlandırma ile alınabilir.

Ayrıca bugün elverişli bir retro tarzı yan kaydırma atışı olan Wulverblade var. Oyun, “tarihsel olarak doğru” bir hikayeye sahip ve işgalci Roma ordusunu yenmek için mücadele modunda sekiz seviye boyunca savaşan oyunculara sahip. Wulverblade ayrıca iki kişilik co-op’u destekler ve bir arena modu sunar. Eshop’ta 20$/£15 fiyatla satılıyor. 

Diğer bazı önemli oyunlar şunlar; The King of Fighters ’95 (8$/£6.29), vahşi hayatta kalma oyunu The Flame in the Flood: Complete Edition (15$/£15), aşağıdan yukarıya nişancı Neon Chrome (15$/£13) ve kaotik platformer 88 Heroes: 98 Heroes Edition (30$/£30). 

Bu Hafta Yeni Çıkan Nintendo Switch Oyunları

10 Ekim
 – Tiny Barbarian DX
 – Touhou Kobuto V: Burst Battle

12 Ekim
 – 88 Heroes: 98 Heroes Edition
 – ACA Neo Geo: The King of Fighters ’95
 – The Flame in the Flood: Complete Edition
 – Neon Chrome
 – Squareboy vs. Bullies: Arena Edition
 – Unbox: Newbie’s Adventure
 – Wulverblade
 – Yono and the Celestial Elephants

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo Switch Yeni Oyunlar

Nintendo Switch Yeni Oyunlar

Yeni Çıkan Oyunlar

Yeni Çıkan Oyunlar