Nintendo Switch İçin Daha Fazla EA Oyunu

Nintendo Switch İçin Daha Fazla EA Oyunu

Dünya Çapında Stüdyo Başkan Yardımcısı Patrick Soderlund yeni bir röportajda, kişisel olarak Nintendo ve Switch hakkında heyecanlıyken, EA’nın oyunlarından daha fazla yayınlayıp yayınlamayacağını veya hibrid konsol için yenilerini inşa edip etmeyeceğini söylemek için çok erken olduğunu söyledi. 

Nintendo Insider‘a göre ( Nintendo Everything aracılığıyla ), Soderlund Edge Magazine’in son sayısında “Ben dev bir Nintendo fanboyum” diyerek, Switch’i “her yerde” olduğunu belirtti. 

EA birçok yayıncının yaptığı gibi, platforma bağımlı olmayan bir yaklaşım benimsiyor. Bir iş fırsatı varsa, EA, oyunlarını Switch gibi herhangi bir platforma getirecektir.

“Tüketicilerin ve oyuncuların bulunduğu herhangi bir platformda görüneceğiz” dedi ve “Switch’in bir parçası olmak istediğimizi ve Nintendo‘nun bu kurulu üssü büyütmesine yardımcı olduğumuza inanıyoruz, bu nedenle bu yıl gerçekten iyi olan FIFA‘yı göreceksiniz. Bu tam teşekküllü bir FIFA oyunu. İlk kez dürüst olmak gerekirse taşınabilir bir cihazda.” diye konuşmasına devam etti. 

Soderlund, EA’nın “bir faktör haline geldiği için” bir işletmenin bir parçası olarak her şeye koyduğu kaynak miktarını göz önüne alması gerektiğini belirtti.

Yönetici, EA‘nın FIFA 18‘in ötesine geçerek başka oyunları da değiştirebileceğini ve bu oyunlar başarılı olursa daha sonra gelebileceğini belirtti. 

“Dolayısıyla bizim için platformu desteklemek, platform için teknoloji geliştirmek, FIFA gibi büyük şeylerle ve belki bir iki başkasıyla denemekle ilgili, biz göreceğiz – ve iyi giderse neden olmasın.” dedi. 

Switch‘te daha fazla EA oyunu görmek ister misiniz ve bunlar hangileri olurdu? Forum sayfamızda yorumlarınızı bize bildirin!