Nintendo Switch için Temel Pokemon Oyunu 2019’da Piyasaya Çıkıyor

Nintendo Switch için Temel Pokemon Oyunu 2019’da Piyasaya Çıkıyor

Pokemon RPG

Pokemon RPG

Pokemon Company, Nintendo’nun E3 2017 sunumu sırasında duyurduğu Nintendo Switch‘in temel Pokemon RPG‘sinin 2019’un ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Bu, Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee‘nin yanı sıra Pokemon Quest‘in de duyurusuyla birlikte geldi.

Zamanlama, Pokemon firmasından bir tweet ile doğrulandı: “#PokemonQuest ve #PokemonLetsGo ile Pokémon dünyasını keşfetmek için pek çok yeni yol var! Eğitmenler, 2019’un ikinci yarısı için geliştirilmekte olan yepyeni bir temel serisi Pokémon RPG unvanıyla daha da fazlasını sabırsızlıkla bekleyebilir!”

Switch Pokemon oyunu, oyunun bir yıldan uzun süredir çıkmayacağını söylenen Pokemon Company başkanı ve CEO’su Tsunekazu Ishihara tarafından belirtildi. Ayrıca seri geliştirici Game Freak’in oyunu hazırlayacağını söyledi. Tam zamanı ile ilgili ya da takip eden yıl ile ilgili başka detaylar verilmedi.

Son zamanlarda, yaklaşan Pokemon Switch oyunu hakkında söylentiler dolaşıyordu. Ancak, birçoğu ayrı oyun olan Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee için olduğu ortaya çıktı.