Nintendo Switch için Wolfenstein 2 Ne Zaman Çıkacak?

Nintendo Switch için Wolfenstein 2 Ne Zaman Çıkacak?

Wolfenstein 2 Switch

Wolfenstein 2 Switch

Wolfenstein II: The New Colossus‘un bir süredir Nintendo Switch‘e geleceğini biliyorduk ama bu noktaya kadar tam olarak ne zaman olduğunu bilmiyorduk. Şimdi yayıncı Bethesda, nişancı oyununun 29 Haziran’da geleceğini duyurdu.

Switch versiyonu, Bethesda’ya göre “tam, sansürsüz” oyun olacak ve şirket Nintendo’nun karma konsolunda çalışan oyunun ilk resmi oyun görüntülerini yayınladı. Tanıtım videosunu inceleyebilirsiniz.

Port, Panic Button tarafından ele alınmakta, aynı stüdyo görsel açıdan yoğun bir birinci şahıs nişancısı olan Doom’un Switch‘e getirilmesiyle sorumludur. Yakın zamanda, The New Colossus‘un fiziksel Switch sürümünün çalışması için ek bir yükleme gerektireceğini öğrendik. Bu, Switch oyunları için nadir değildir, ancak kartuş versiyonunu oynatmak için bir mikro SD karta ihtiyacınız olacağı anlamına gelebilir. Port, ABD’de 60 dolara mal oluyor ve uluslararası fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

Wolfenstein 2, ilk olarak Ekim 2017’de piyasaya çıktı ve yılın en beğenilen oyunlarından biriydi. Wolfenstein 2, Nazi öldürme eyleminin tatmin edilmesi, mesajında yanlış adımlar atmış gibi görünen bazı ağır anlara rağmen, sadece Wolfenstein‘ın elde edebileceği bir şekilde tamamen çılgın hikayesini destekliyor.