Nintendo Switch’in İlk Alternatif Joy-Con’u Poke Ball Plus

Nintendo Switch’in İlk Alternatif Joy-Con’u Poke Ball Plus

Poke Ball Plus

Poke Ball Plus

Pokemon Company, Nintendo Switch için yeni bir kontrolör ortaya çıkardı. Poke Ball Plus, Poke Ball’un merkezinde bir analog çubuk ile bir Joy-Con gibi çalışır. Denetleyici, 16 Kasım’da Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee ile piyasaya çıkacak. Oyunların yanında ayrı olarak satılacak.

Poke Ball Plus, hareket kontrolleri kullanır, yani Let’s Go oyunlarındaki vahşi Pokemon’da Poke Toplarını fırlatmak için “atabilirsiniz”. Bir Joy-Con‘un tüm işlevlerine sahip olup olmadığı belli olmasa da, şimdilik yanar, titreşir ve ses çalar. Pokemon Go ile uyumludur ve Pokemon Go Plus’ın yerini alabilir. Son olarak, Poke Ball Plus içinde Let’s Go oyunlarından bir Pokemon‘u “saklayabilirsiniz”. HeartGold ve SoulSilver’ın Pokewalker’ına benzer şekilde ödüller alırsınız.

Poke Ball Plus’a ek olarak, The Pokemon Company, şimdi Nintendo Switch’de oynanan bir spin-off oyunu olan Pokemon Quest‘i duyurdu. Şirket ayrıca Nintendo’nun E3 2017 basın toplantısında Switch Pokemon oyununun 2019’un ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini de doğruladı.