Nvidia 382.05 WHQL sürücüleri PC’nizi Prey ve Battlezone için hazırlıyor

Nvidia 382.05 WHQL sürücüleri PC’nizi Prey ve Battlezone için hazırlıyor

Yarın bir GeForce grafik kartı veya GPU’ya sahip olmanızı planlıyorsanız veya onlar aracılığı ile bir oyun oynamak istiyorsanız, önceden yüklemek isteyeceğiniz yeni bir sürücü güncellemesi var. Nvidia, Prey için optimizasyonlar içeren 382.05 WHQL sürücü paketini piyasaya sürdü.

Yeni sürücü sürümü aynı zamanda Battlezone için Oculus ve HTC Vive için “Game Ready” olarak etiketlenmiş ve son olarak Gears of War 4’e multi-GPU desteği eklemekte. Nvidia’nın, kendi testleri Microsoft tarafından öne sürülen yüzde 80 oranından biraz daha fazla sayıda: Nvidia birden fazla ekran kartıyla performansında yüzde 88’lik bir iyileşme gösterdiğini belirtti. Nvidia, Sniper: Ghost Warrior 3 ve Warhammer 40,000: Dawn of the War III için özellikle birkaç SLI profil ekledi. Bunun dışında, en son sürücü paketinde bir kaç hata düzeltmesi de var. İşte detaylar:

  • [SLI] [No Man’s Sky – Foundation Update 1.10 yaması ile]: SLI etkin haldeyken oyunda doku bozulması sorunu giderildi.
  • [SLI] [GeForce GTX 670] [World of Tanks]: SLI modunda, oyun sırasında Alt + Tab’a basıldığında mavi ekran çökmesi meydana gelmesi sorunu çözüldü.
  • [GeForce GTX 1080 Ti] [Gears of War]: Açılış filmlerinden sonra nvlddmkm.sys’e işaret eden mavi ekran çökmesi meydana gelmesi sorunu giderildi.
  • Windows masaüstü bağlam menüsündeki Nvidia Kontrol Paneli ve ayrıca Nvidia sistem tepsisi simgesi mevcut olmama ihtimali sorunu giderildi.
  • Bilgisayarı yeni açtığınızda siyah ekranda kalabilmesi sorunu giderildi.
  • Çoklu ekran yapılandırmasında, genişletilmiş ekranlar uyku moduna geçememe sorunu çözüldü.

Prey’e dönecek olursak Bethesda’nın minimum gereksinimleri şöyle; en az bir Intel Core i5-2400 veya AMD FX-8320 işlemci, GeForce GTX 660 2GB veya Radeon 7850 2 GB ekran kartı ve 8GB RAM

Önerilen gereksinimler ise; bir Core i7-2600K veya AMD FX-8350 İşlemci, GeForce GTX 970 4GB veya AMD Radeon R9 290 4GB ve 16GB RAM

Nvidia’nın en son sürücü paketini buradan indirebilirsiniz.