Orijinal Age of Empires, PC için yeniden oluşturuluyor

Orijinal Age of Empires, PC için yeniden oluşturuluyor

Orijinal Age of Empires, PC için yeniden oluşturuluyor

Boş vakitlerinizi tekrar harcamaya hazırlanın!

Microsoft ve Age of Empires Forgotten Empires (Unutulan İmparatorluklar) geliştiricileri, E3 2017’deki PC Oyun Fuarı sırasında ikilinin orijinal Age of Empires’ı modern bilgisayarlara tekrar getirmek için çalıştıklarını açıkladı.Bununla birlikte, bu sadece orijinal oyunun bir uzantısı değil, orijinalin tamamen yeni görsellerle ruhsal olarak yeniden canlandırılması olacak.

Oyunun 20. yıldönümü anısına, fikir orijinal gerçek zamanlı strateji (RTS) oyununu oynarken orijinal oyunun kumaşını yeniden yaratmaktır.

Bu amaçla oyun, ilk Empires öyküsü hikayesinin yeniden anlatılması, 4K çözünürlükte destekleyen tamamen güncellenmiş grafikler, animasyonlar ve yapılar içeriyor.Ayrıca, soundtrack tamamen yeniden düzenlendi ve modern çevrimiçi oyunu desteklemek için oyun Xbox Live üzerinden multiplayer (çok oyunculu) imkanına da sahip.

Yeni Age of Empires geliştirme ekibi, modernizasyon (yenileştirme) uğruna anahtar oyun mekaniğini düzeltmeyi, yenileştirip iyileştirmenin sözünü de verdi.Örneğin, bazı stratejik değerlendirmeleri değiştiren animasyonlar 4’ten 32’ye yükseldi.

Age of Empires PC versiyonu, bu yazdan sonra piyasaya sürülecek.

Age Of Empires Hileleri