Overwatch Deathmatch Modları Sonunda Geliyor

Overwatch Deathmatch Modları Sonunda Geliyor

Overwatch Deathmatch Mod

Overwatch Deathmatch Mod

Overwatch Deathmatch modlarından beklenilenler: oyuncular mümkün olduğunca çok düşman öldürmeye kalkışıyor ve her öldürme bir point sayılıyor. Her şeyden önce 20 oyuncu öldüren ilk oyuncu veya takım deathmatch’ta 30 kişiyi öldüren ilk taraf kazanıyor.

Overwatch Deathmatch Mod Fragman

Modların yanı sıra, Blizzard da deathmatch için inşa edilmiş yeni bir harita yayınlıyor. Buna Château Guillard deniryor ve yukarıdaki geliştirici güncelleme videosunda bunu görebilirsiniz. Buna ek olarak Blizzard, deathmatch oyunlarını daha iyi desteklemek için mevcut haritaların varyantlarını oluşturdu. 

Deathmatch artık PC’deki Public Test Realm’da yayınlanıyor, böylece test aşamasında deneyebilirsiniz. Blizzard platformlardaki oyuncularına deathmatch’ı oynayacaklarına dair kesin bir tarih vermemiş olmasına rağmen, yeni Overwatch özellikleri geleneksel olarak PTR’de yayınlandıktan sonraki birkaç hafta içinde halka açılıyor.

Öte yandan Overwatch Yaz Oyunları 2017 etkinliği devam ediyor. Overwatch bu etkinlikle beraber Yaz Oynuları Skin‘lerini diğer haberimizde bulabilirsiniz.