Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncellemesi

Overwatch Junkertown

Overwatch Junkertown

PC, PlayStation 4 ve Xbox One‘da Overwatch için önemli bir güncelleme mevcut. Oyuna yeni bir harita getiriyor ve son haftalarda testte bulunan önemli karakter dengesi değişikliklerini uyguluyor.

Yeni harita Ağustos’dan beri Public Test Realm’da bulunan Junkertown‘dur. Avustralya’da kurulmuş bir Escort haritasıdır ve ilk önce Junkrat ve Roadhog‘u içeren sinematik bir kısa filmle tanıtıldı. Avustralyalılar arasında biraz da şaşkınlığın kaynağıydı çünkü Avustralya terimine göre “alıp götürmek” yerine, “çıkartmak” ifadesini kullanan bir işaret vardı. Blizzard daha sonra özür diledi ve işareti değiştirdi. 

Bu güncellemede ayrıca D.Va ve Mercy‘nin yenilenmiş versiyonları da var. D.Va, yeni bir yetenek kazanır ve Savunma Matrisi yeteneğini nerfed yapar; Mercy’nin Ultimate tamamen değiştirilir; tek bir takım arkadaşında kullanılabilecek yeni canlanma yeteneği vardır.

Denge değişiklikleri ve hata düzeltmelerinin dışında bazı küçük hoş geldiniz iyileştirmeleri var. Örneğin, bir takım arkadaşının nerede öldürüldüğünü gösteren bir kafatasını görmek yerine, o karakterin bir portresi görürsünüz. Buna ek olarak, kendilerini “kasten” öldüren oyuncular Mystery Heroes modunda yeni bir kahraman olarak tekrar canlanamazlar ve Ultimate’a doğru ilerleme kaybederler ve haritaya yerleştirdikleri şeyleri (nöbetçi veya taret gibi).

Güncelleme artık tüm platformlarda. Tam yama notlarını buradan kontrol edebilirsiniz.

Overwatch Junkertown Önizleme