Overwatch Güncellemesi Çıktı – Yeni Kahraman Brigitte

Overwatch Güncellemesi Çıktı – Yeni Kahraman Brigitte

Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncellemesi

Söz verildiği gibi, Overwatch‘ın kahraman kadrosunun son üyesi şimdi geldi. En yeni Destek karakteri olan Brigitte, Blizzard’ın oyun için bir sonraki güncellemesinin bir parçası olarak artık PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut. Ona ek olarak, yama notlarında belirtildiği gibi, bazı diğer değişiklikler ve düzeltmeler de var.

Brigitte ortaya çıkmadan önce, oyun yönetmeni Jeff Kaplan yeni karakteri “çok gerekli” biri olarak tanımlamıştı. Rocket Flail’i taşır, onun önünde bir yayda sallanır ve birden fazla düşmana vurabilir. Yakın müttefikleri zamanla iyileştirir (hasarı ele alır gibi) ve uzak düşmanları devirir. Onu ve onun arkasında bulunan takım arkadaşlarını koruyan bir kalkan taşır. Brigitte ayrıca, düşmanlarını sersemletebilen bir şarj yeteneğine de sahiptir. Ultimate – Rally – onun daha hızlı hareket etmesine ve yakındaki müttefikleri için zırh sağlamasına izin verir.

Kısacası, Brigitte esasen iyileşme yeteneği ile Reinhardt ve Torbjorn‘un (babası) bir karışımıdır. Son haftalarda PTR’de mevcuttu ama şimdi ilk kez herkes yararlanabilcek.

Bu güncellemedeki diğer büyük değişiklik, nerf olan Sombra‘yı içerir. Kısa bir süre önce duyurulduğu üzere; Blizzard, Hack‘i iki saniyelik bir cooldown’a koyarak hasara uğradığında, onunla ilgili hayal kırıklıklarını çözüyor. Ayrıca, oyun şimdi Hack yaparken, görüş hattının kırılmasıyla ilgilenmeli.

“Ayrıca, görüntülenme sırasından veya Tracer’s Recall ve Zarya’nın Parçacık Bariyeri dahil olmak üzere diğer yeteneklerle iptal edilemediği bir hack sırasında 0.1 saniyelik bir zaman penceresini kaldırıyoruz. Başlangıçta yerleştirildiğinden hack, ışık mesajları gibi küçük nesneler tarafından kesintiye uğramazdı. Bu sorun için ayrı bir düzeltme gerçekleştirdik, bu nedenle o küçük nesneler tarafından etkilenmemesi gerekiyor.”

Ücretsiz güncelleme şu anda tüm platformlarda. Yukarıda özetlenenlerin yanı sıra, Blizzard öncelikle bir takım hata düzeltmeleri yapsa da, küçük bir özellik de var. Takım bilgisi ekranının takım arkadaşlarının Ultimate’larına ne kadar yakın olduklarını göstermesidir. Tam yama notları Blizzard’ın web sitesinde görülebilir.

Kaynak: 1