Overwatch haftaya ücretsiz olarak oynanabilecek

Overwatch haftaya ücretsiz olarak oynanabilecek

İlk Watch Dogs, ardından Lawbreakers, ondan sonra Squad derken kafalarımız iyice karıştı. Oynayacak oyun bulamayan bizler bu hafta hangi oyunu oynayacağımıza karar vermekte güçlük çeker olduk. Peki haftalık fırsatlardan sonra ne yapacağız, demeden önce sizlere hemen bir fırsattan daha bahsedelim: Blizzard, önümüzdeki hafta Overwatch’ı ücretsiz olarak oynanabilir kılacak.

Evet, Lawbreakers’ı Overwatch tarzı oyunları sevenlere yönlendiriyoruz bu hafta. Haftaya ise bu türlerin özü olan, Blizzard’ın ne iyi oyunları arasında olan Overwatch’a yönlendiriyoruz.

Blizzard, Overwatch’ın PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularını 17 Kasım 2017 tarihinden 20 Kasım 2017 tarihine kadar mutlu edecek diyebiliriz. Hatta oyunu daha önce hiç oynama fırsatı bulamayanlar için de gerçekten oldukça önemli bir fırsat bu! Blizzard’ın ücretsiz hafta sonu etkinlikleriyle nadir karşılaşıyoruz çünkü. Sizin yapmanız gereken tek şey beklemek.

17 Kasım’da saat 11.00‘den itibaren PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için Overwatch’ı  20 Kasım saat 11.59‘a kadar ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun tamamına erişiminizin olacağını da belirtelim. Yani bu da , 26 kahramana ve haritaya ve çeşitli oyun modlarına erişebileceksiniz demek oluyor.

Oyunu satın aldığınız taktirde, oyunu ücretsiz oynadığınız süre boyunca yaptığınız tüm gelişmeler kaydedilmiş olacak. Ayrıca Blizzard’ın ücretsiz hafta sonuna özel oyunda indirim yapacağını düşünüyoruz. Bu indirimi de kaçırmayın deriz.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.  Watch Dogs’a ek olarak Lawbreakers’da bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir. Daha fazla bilgi için Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz. Bu iki oyunun yanı sıra birde Squad bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir durumda. İşte detaylar

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.