Overwatch Yeni Kahraman Brigitte Yakında Geliyor

Overwatch Yeni Kahraman Brigitte Yakında Geliyor

Overwatch Yeni Kahraman Brigitte

Overwatch Yeni Kahraman Brigitte

Overwatch‘ın 27. karakteri olan Brigitte; PS4, Xbox One ve PC’deki herkese yönelik olarak geliştirildi. Torbjorn’un kızı olan Brigitte, Overwatch’ın Public Test Realm’de zaten var. Public Test Realm, Overwatch’ın test alanı.

Brigitte “eşsiz zırh yapım yeteneklerine sahip bir mühendis” dir ve bu özellikler savaş alanındaki yeteneklerinde parıldar. Birincil silahı, geniş bir menzile sahip olan ve aynı anda birden fazla rakibi parçalayabilen Rocket Flail‘dir.

Buna ek olarak, herhangi bir takım arkadaşını doğrudan onun arkasında koruyabilen bir Bariyer Kalkanı üretiyor. Aynı zamanda takım arkadaşlarını iyileştirmek için Tamir Paketlerini de atabilirken, Pasif yeteneği; Inspire ise, düşmanlara darbe indirdiğinde zamanla yakındaki müttefikleri iyileştirir. Blizzard’ın ana hatlarıyla belirtildiği gibi, yeteneklerinin tam bir listesi aşağıda yer almaktadır.

Overwatch – Brigitte Kit Yetenekleri

Rocket Flail: Brigitte’ın melee silahının genişletilmiş bir menzili var ve böylece tek bir salınımla birden fazla düşmanı vurur.

Repair Pack: Brigitte bir müttefik iyileştirebilecek bir Onarım Paketi atar. Bu müttefikin maksimum sağlığı üzerindeki herhangi bir iyileşme, onlara zırh sağlar.

Whip Shot: Brigitte’ye uzun mesafe atışı sağlar.

Barrier Shield: Brigitte, sınırlı miktarda hasarı absorbe etmek için önsel bir enerji bariyeri yerleştirir.

Shield Bash: Barrier Shield’ın konuşlandırılmasının ardından, Brigitte bir düşmanı şok ederek ileri atabilir.

Rally (Ultimate): Brigitte daha hızlı hareket eder ve yakınlardaki müttefikleri hasarlanmadan kaldırana kadar süren zırhla donatır.

Kaynak: 1