Overwatch’ın Yeni Haritası ‘’Horizon Lunar Colony’’ Çıktı!

Overwatch’ın Yeni Haritası ‘’Horizon Lunar Colony’’ Çıktı!

Bu hafta başlarında paylaşılan şifreli Overwatch tweetlerinin ardındaki gizem ortaya çıktı ve beklediğimiz gibi gerçekten de büyük bir habermiş: Ay’da geçen Horizon Lunar Colony adındaki harita, üstelik Public Test Realm’de yayında.

Blizzard, “İnsanlığın uzay araştırmalarını yenilemeye yönelik ilk adım olarak inşa edilen koloninin amacı uzamış dış yaşamın insanlara ve maymunlara etkilerini incelemekti. Bilim adamlarının araştırması inanılmaz umut vericiydi … aniden tüm temas ve temelden iletişim kesilene kadar.’’ dedi.

Nihayet uzun uğraşlar sonunda bu harita ile oynayabileceğiz ve yanlış giden şeyleri düzelterek ekibin kaderini belirleyeceğiz. Oyunda gemide genetik olarak güçlendirilmiş olan goriller ayaklandığında, Horizon savaşı kaybetti, o sırada orada olan Winston kıl payı olaydan sıyrılacak. Resmi olarak bize gösterilen hikaye bu. Fakat sahne arkalarında daha kötü olayları içeren bir şeyler varmıdır? Horizon’un en gizli labaratuvarlarından karanlık ve gizemli güçlerin oyuna dahil olup isyanı körüklemesi muhtemel mi? Masum Overwatch ekibini hayal etmeye cesaret edemeyeceğinden çok daha büyük ve daha güçlü bir kötü muamele bekliyor mu?

Hemen gerilmeyin. Muhtemelen öyle bir şey olmayacak.

Doğal olarak Winstonın gözünden anlatılan yukarıdaki videoya göz atın. Daha sonra da şu aşağıdaki resimlere bir göz atın.