Overwatch’ta Brigitte için Skin

Overwatch’ta Brigitte için Skin

Brigitte Engineer Skin

Brigitte Engineer Skin

Brigitte gerçekten yeni Overwatch karakteri olduğunun resmi onayını aldıktan sadece birkaç gün sonra yeni bir görünüm elde etti. Kazara erken ortaya çıkınca, Blizzard resmi olarak Brigitte skinlerinin birini gösteren kısa bir video yayınladı.

Engineer skini olarak anılan Brigitte hala aynı temel görünüme sahip ancak kıyafetinde yeni renkler getiriyor, silah görünümünü değiştiriyor ve kalkanının ortasına bazı eğirme donanımı koyuyor. Ayrıca başının arkasında duran kaynak gözlükleri ve kemerindeki bir alet çantası da dahil olmak üzere, onda bazı yeni (kozmetik) ekipmanlar var.

Blizzard’a göre, Engineer (Mühendis) skini, Brigitte’in resmi olarak piyasaya sürülmeden önce test edildiği Public Test Realm’da “yakında” mevcut olacak. PTR’ye yalnızca PC sürümü sahipleri tarafından erişilebilir; Battle.net istemcisinden ayrı bir indirmeyi gerektirir. Kurulduktan sonra Brigitte ve onun farklı yeteneklerini deneyebilirsiniz.

Overwatch Brigitte

Geçen hafta açıklandığı gibi, Brigitte, müttefiklerine şifa verebilen ve zırh sağlayan, birden fazla düşmanı biraraya getirecek ve kalkan sağlayacak bir Destek sınıfı kahramanı. Shield Bash kabiliyetini kullanarak, Reinhardt’ı kalkanından sersemlettirmek, Reinhardt’ın Şarj’nı durdurmak ve Torbjörn’in nöbetini stunlamak gibi bazı önemli şeyler yapabilir.

Brigitte’in tüm platformlarda tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda henüz bir bilgi yok, ancak bir kez ortaya çıktıkça, yeni karakterlerin PC, PS4 ve Xbox One’a gelmesi çok uzun sürmez.

Kaynak: 1