Oyun Telefonu Razer Telefon Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Oyun Telefonu Razer Telefon Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Oyun Telefonu Razer Telefon

Oyun Telefonu Razer Telefon

Razer‘ın telefonu kendi başına bir oyun telefonu değil, ancak oyuncular için oluşturulmuş bir cihaz. Sonuç olarak, birkaç alanda eşi benzeri görülmeyen bir zemini kırıyor ama başkalaştırıyor da. İşte Razer telefonu hakkında bilmeniz gereken ilk beş şey.

Ekran:
Razer Telefonu 5.7 inç 2560x1440p ekran kullanıyor. Bu, birçok üst düzey oyun monitörünün kullandığı çözünürlükle aynı ve keskin görünüyor. Aslında bunu benzersiz kılan özellik, değişken bir yenileme hızı özelliğidir, bu da G-Sync veya Freesync’e benzer ve 120Hz’e kadar ölçeklenebilir. Çoğu diğer telefonlar 60’a kilitlenmiştir. Razer’in olgun bir pazar haline geldiğini görmek; Apple, Google ve Samsung gibi önde gelen telefon üreticilerinin sayısını bozmak gerçekten ferahlatıcı. Razer Telefonunun bir dezavantajı burada bir çok başka amiral gemisi gibi bir OLED paneli kullanmıyor ve bunun yerine bir IPS LCD kullanmayı seçiyor olması. Bu, OLED ekranlarının sunduğu gerçek siyah seviyeleri içermediği anlamına geliyor; bu da bazılarına cazip gelmeyebilir. Ama maalesef 120Hz OLED panelleri yapamıyorlar.

Özellikler:
Razer Telefonu, en üst seviye Android parçalarını kullanıyor. Bu, Qualcomm’un önde gelen Snapdragon 835 SOC ve büyük bir 8GB RAM ile donatılmıştır. Bu; bir şeyler yerleştirmek için Google’ın amiral gemisi Pixel 2 XL’nin iki katı kadar RAM anlamına geliyor. Ayrıca, tipik bir güne dayanacak kapasiteden fazla 4000 miliamperlik büyük bir batarya vardır. 64GB dahili depolama ile birlikte gelir ve teşekkürlerimizle, 2 terabayt’a kadar genişletebilmeniz için bir microSD kart takmanıza izin verir.

Kamera:
Razer Telefonun arka tarafında bağlanmış 2 kamerayla 8 megapiksellik bir f2.0 ön yüz kamerası var. Arkadaki bu iki kameradan biri 12mp f.175 geniş açı ve diğeri bir 12MP f.26 yakınlaştırma için. Kötü haber şu ki kameralar çok kötü. Genel olarak, görüntüleri çok yumuşak görünüyor ve görüntü netliğinden yoksun. Buna ek olarak, arka kameralar portre modunda garip bir şekilde neredeyse her şeyi çekiyorlar. Böylece yalnızca resmin belirli bir bölümüne odaklanılabilir. Yazılım güncellemeleri potansiyel olarak bu sorunlardan bazılarını çözebilir, ancak telefonunuzda mükemmel bir kamera arıyorsanız, şimdilik başka yerlere odaklanın.

Hoparlörler:
Razer telefonun üst ve alt kısımlarında iki büyük çerçeve bulunmaktadır, ama onları pek umursamayın. Çünkü şirket buraya bazı şaşırtıcı hoparlörler sıkıştırdı. Şu an piyasada bulunan en iyi telefon hoparlörlerinden. Küçük ve ucuz bluetooth hoparlörlerinin yerini alacak kadar iyi.

İşletim Sistemi:
Razer Telefonu; temiz bir nova başlatıcı kaplaması ile Android Nougat 7.1.1’i adeta sallıyor. Ayrıca, pil ömrünü performansa göre optimize etmenize izin veren ek ayarlarla birlikte indirebileceğiniz farklı Razer temaları veya tam tersi şeyler de vardır. Razer; telefonu gelecek sene 1. çeyrekte Android 8.0 Oreo’ya güncellemeyi planladığını ama bir güncelleme yol haritası çıkarmadığını söyledi.