Panini Çıkartma Albümü 2018 Dünya Kupası Online Oyunu

Panini Çıkartma Albümü 2018 Dünya Kupası Online Oyunu

2018 Dünya Kupası Panini Çıkartma Albümü

2018 Dünya Kupası Panini Çıkartma Albümü

98 ve 2002 Dünya Kupası sırasında inanılmaz bir Panini çıkartma albümü çılgınlığı vardı. Sıklıkla marketlere ve o dönemin vazgeçilmezi olan mahalle bakkallarına bu çıkartmalar için koşturup durduk. Şimdi bu Panini kitapçıkları geri döndü. Ama biraz farklı bir şekilde. Bu sefer kartları biriktirmek için market market dolaşmanıza gerek yok. Bilgisayarınız veya akıllı telefonunuzdan kart biriktirebilirsiniz.

Bu nostaljiyi tekrar yaşamak isitiyorsanız oyunun web sitesini ziyaret edip koleksiyonunuza başlayabilirsiniz. 2018 Dünya Kupası Panini Çıkartma Albümü web sayfasına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterlidir. Oyun ise yine nostaljik bir şekilde oynanıyor. Koleksiyonunuzda fazladan kartlar varsa bunları takas yapabilir, diğer oyunculardan kart alıp, kart satabilir ve kartları kitabınıza yapıştırabilirsiniz. Ayrıca bununla ilgili nostaljik bir video yayını vardır, göz atabilirsiniz.

Bilgisayar değil de akıllı telefonunuzdan oyunu oynamak isterseniz, oyunun iOS veya Android sürümlerini telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanın. Hadi kartları toplamaya…

Panini Sticker Album İndir (Android)
Panini Sticker Album İndir (iOS)