PC için Age of Empires: Definitive Edition Geliyor

PC için Age of Empires: Definitive Edition Geliyor

Age of Empires: Definitive Edition

Age of Empires: Definitive Edition

Microsoft’un bugün açıkladığına göre, Age of Empires: Definitive Edition PC için 20 Şubat’ta gelecek. Klasik RTS’nin yeni sürümü, Xbox Live aracılığıyla çok oyunculu işlevlerle birlikte “tamamıyla” yeniden yapılanmış varlıkları (yerel LAN desteği de içerir) içerir.

Ayrıca, Definitive Edition‘da yeniden kaydedilmiş bir müziğe ek olarak yeni bir orkestra notası var. Buna ek olarak, mücadele ve senaryo düzenleyicisi artık kendi özel mücadelelerinizi oluşturmanıza izin verirken, her mücadele görevinin sesli anlatımı var. Bunlar daha sonra Age of Empires web sitesinden diğer oyuncularla paylaşılabilir.

Buna ek olarak, Definitive Edition için yeni bir kullanıcı arayüzü, saldırı-hareketi, kontrol grupları, boşta çalışan köylüler butonu, geliştirilmiş imha etme ve daha fazlası mevcut.

Oyunun; ilk çıktığı 1997 yılından tam 20 yıl sonra 20 dolardan 19 Ekim 2017’de PC için piyasaya sürülmesi bekleniyodu. Ama ertelendi. Microsoft, “Age of Empires serisini hak ettiği saygıya kavuşturması” için takıma gerekli süreyi verdiklerini söyledi.

Age of Empires: Definitive Edition Tanıtım

Microsoft, Şubat ayında yayınlanacak Definitive Edition’ın öncülüğünde oyunun çok oyunculu beta sürümünü genişletiyor. 29 Ocak’tan itibaren herkesin bunu denemesi mümkün olacak; Age of Empires web sitesinden kaydolabilirsiniz.

Kaynak: 1

Age Of Empires Hileleri