PC için PUBG Güncellemesi

PC için PUBG Güncellemesi

PUBG Silah Skin Sistemi

PUBG Silah Skin Sistemi

PlayerUnknown’ın Battlegrounds için yeni bir yama var. Bir sunucu bakım işleminin ardından, geliştirici PUBG Corp., PC sürümü için Güncelleme # 8 ile yeni silah özelleştirme seçeneklerini ve popüler battle royale oyununa birkaç özellik ekledi.

Güncellemenin en önemli parçası, oyunculara silahlarının görünümünü çeşitli yeni kaplamalar ile kişiselleştirme olanağı sağlayan yeni silah skin sistemidir. Bunlar yağma kutularından elde edilebilir ve Özelleştirme menüsünden silahlara uygulanabilir. Bazı skinlere buradan bir göz atabilirsiniz.

Oyuncular iki yeni yağma sandığı türü olarak silah skinlerini bulabilirler: Triumph ve Raider. Triumph, açılacak gerçek bir para anahtarı gerektiren rastgele, haftalık bir sandıktır; Raider ise bir anahtar olmadan kilidi açılabilen rastgele olmayan bir yağma kutusudur. PUBG Corp., her bir sandık için drop oranlarını ve Steam forumlarında içerdikleri skinleri belirtmiştir.

PUBG‘nin Erken Erişim sürümünün birinci yılını kutlamak için, PUBG Corp. oyunculara ücretsiz yıl dönümü silah skini sunuyor. Şuandan itibaren 1 Mayıs’a kadar oyuna giriş yapan herkes, foroğrafta gördüğünüz Year One – SCAR-L skinini alacak.

Year One – SCAR-L Skini

Year One - SCAR-L Skini

Buarada yama; yavaş hareket eden bir araçtan çıkan bir oyuncuya, sanki vurulmuş gibi davranılmasını sağlayan hata dahil olmak üzere bir kaç hataya da hitap ediyor. PUBG Corp. ayrıca “daha iyi bir oyun deneyimi sağlamak için” bölge-kilitlemenin “göz önünde bulundurulması” gerektiğini söyledi. Tam yama notlarını Steam‘de bulabilirsiniz.

Kaynak: 1