PC / Xbox One Korsan Oyunu Sea of Thieves Beta Tarihleri Açıklandı

PC / Xbox One Korsan Oyunu Sea of Thieves Beta Tarihleri Açıklandı

Sea of Thieves Beta

Sea of Thieves Beta

Microsoft‘un öngörülen korsan oyunu Sea of Thieves, bu baharda Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak ancak bazı oyuncular çok erken oynamaya başlayacaklar.  Geliştirici Rare, bu ayın sonunda yer alması planlanan Sea of Thieves’in kapalı beta tarihlerini açıkladı.

Kapalı beta, 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 29 Ocak tarihinde son bulacak. 1 Aralık 2017’den önce Sea of Thieves Insider Programı’na katılan veya ön sipariş veren oyuncular, beta sürümüne erişebilecek. Rare, beta’nın tam oyunun bir örneği olmadığını, “korsan yaşamının gerçek tadını sunan özel bir deneyim” olduğunu söylüyor.

Sea of Thieves’i Xbox Mağazasından dijital olarak önceden sipariş ettiyseniz, beta otomatik olarak oyun kitaplığınızda başlamadan 24 saat önce görülecektir. Oyunu perakende olarak aldıysanız, önce Black Dog kozmetik paketi için aldığınız kodu kullanmanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, beta, aynı şekilde, başlamadan bir gün önce kütüphanenizde görünecektir. Her iki durumda da, katılabilmeniz için beta’yı indirip yüklemeniz gerekir.

Sea of Thieves, açık dünyada co-op bir maceradır. Amaç; korsan mürettebatı kurmak, hazine yağmalamak, ticaret şirketlerinin her biri ile itibarınızı arttırarak “Korsan Efsanesi” olmaktır.

Sea of Thieves, 20 Mart’ta Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak. Oyun, iki platform arasındaki çapraz oynamayı destekleyecek. Microsoft, piyasaya sürülmesinin öncesinde, sınırlı sayıda üretilen Sea of Thieves Xbox One denetleyicisini de piyasaya sundu.

Kaynak: 1