PES 2018 Güncellemesi Veri Paketi

PES 2018 Güncellemesi Veri Paketi

PES 2018 Güncelleme

PES 2018 Güncelleme

En büyük değişiklikler 117 yeni oyuncunun yüzü. Luis Suarez, Neymar ve Romelu Lukaku gibi oyuncular, güncellenmiş yüz modelleri elde edenler arasında. Buna ek olarak, 3000’in üzerinde oyuncuya, takım yönetimi ekranlarında sergilenecek yeni fotoğraflar geldi. 

Yayımcı Konami, güncellemenin, Master League için yeni cutscenes’in yanı sıra Atletico Madrid ve AS Roma gibi takımlar için gerçek dünya kitleri ve Şampiyonlar Ligi özel kitleri içerdiğini de belirtti. Bu ilk PES 2018 Veri Paketidir. Konami, Kasım ayı ortalarında piyasaya sürülecek olan Data Pack 2 üzerinde de çalıştığını doğruladı. 

Kozmetik değişikliklere oyunun ihtiyacı vardı. Oyunu incelediğimizde saha içi oyun tarzı çok iyi iken saha dışı oyun sunumuyla birlikte rekabetin gerisinde kalıyordu. 

Oyunun incelemesiyle ilgili genel düşünceler şu şekildeydi: “Yine de, sahaya çıktığınızda, başka hiçbir futbol oyunu PES 2018 kadar iyi hissetmiyor. Daha yavaş ilerleme, gerçekçilik ve eğlence arasındaki çizgiyi mükemmel bir şekilde geliştirmeye yardımcı olan belirli bir gelişmedir. Sadece oyuncuların hareketleri bile ve topun havada yaptığı kavis kontrolü çok hoş bir hissettiriyor. Her pas, kafa vuruşu ve şut insana gerçek geliyor. Ve dokunuşlar, sahanın kenarından bomba şutlar, kayarak çalımı durdurmak, galibiyet için son çabalarınızla bir uzun top attığınızda bile sizi saha içine yakın hissettirir, sanki sahanın içinde siz oynuyorsunuz.” PES 2018 incelemesinin tamamına buradan bakabilirsiniz.

PES 2018

PES 2018

PES 2018 Oyuncu Yüzleri

PES 2018 Oyuncu Yüzleri

PES 2018 Oyuncu Kitleri

PES 2018 Oyuncu Kitleri