Playerunknown’s Battlegrounds “Desert Map” Küçük Olmayacak

Playerunknown’s Battlegrounds “Desert Map” Küçük Olmayacak

Birkaç erken ekran görüntüsünün yanı sıra, Playerunknown Battlegrounds‘a gelecek olan bir sonraki haritadan hiçbir şey görmedik. Geliştirici Bluehole, henüz piyasaya sürülmenin çok yol aldığını ve pek çok sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi. Bununla birlikte, oyuncular çöl haritasının orjinali kadar büyük olmasını bekleyebilirler gibi görünüyor. 

Playerunknown’s Battlegrounds Desert Map

Eurogamer ile yapılan röportajda Brendan “Playerunknown” Greene, yerel olarak 8×8 kilometre olacak şekilde oynanabilir harita ile aynı alana sahip olduğunu açıkladı. Bluehole başlangıçta alanı %75 daha küçük “sadece 4×4” yapmak istedi ancak planlarını değiştirdi. 

Röportajda “100 oyuncu için 8×8 daha mantıklı ve özel oyunlara geçtiğimizde daha fazla esneklik sağlıyor” dedi. 

Buna ek olarak Greene, çöl haritasının diğer bazı yönlerini de ima etti. Orijinal haritaya göre çok su olmayacak, ancak ufak bir nehir yer alacak ve Greene, stüdyonun nehirde kullanılmak üzere küçük bir deniz aracı hazırlamayı planladığını söyledi. Buna ek olarak, oyuna bisiklet geldiğini onaylamamış olsam da, Bluehole’un onları yapma teknolojisine sahip olduğunu söyleyebilirim diye belirtti.