PlayStation Network İçin Bakım Geliyor

PlayStation Network İçin Bakım Geliyor

Sony, PSN hizmet durumu sayfasında PS4 , PS3 ve PS Vita platformlarının hepsinin bakımdan etkileneceğini belirtti. Yine de oturum açabileceksiniz. Oyun oynayabilecek ve çoğu uygulamayı kullanabileceksiniz. Ancak PlayStation Video, PlayStation Store ve hesap yönetimine erişemeyeceksiniz.

Sony öncelikle özür dileyerek şu açıklamayı yaptı. “PlayStation Network hizmetlerinin her zaman kullanıma hazır olmasını sağlamaya çalışıyoruz, ancak bazen önemli bakım yapmak ve özellik geliştirmeleri uygulamak için PlayStation Network’ı çevrimdışı duruma getirmeliyiz. Her bir bakımın süresini azaltmak için çok çalışıyoruz.” 

Sony geçtiğimiz günlerde PS4’ün 5.0 sistem güncellemesinin yakında çıkacağını duyurmuştu. Yayınlanmasından önce, şu anda güncellemenin beta testine üye olabilirsiniz. Ağustos ayının başlarında başlayacak. 

5.0 yamanın içereceği şey hakkında henüz bir haber yok. Son büyük PS4 güncellemesi 4.50 ile diğer şeylerin yanı sıra PS4 Pro sahiplerini için artırma ve harici sabit disk desteği gelmişti. Sonraki güncellemeler ile pek önemli bir değişiklik olmamıştı.