Pokemon GO Apple Watch’a Gelmiyor

Pokemon GO Apple Watch’a Gelmiyor

Yeni bir rapora göre Niantic, Apple Watch için Pokemon Go’u yayınlamayacak. 9to5Mac bir kaynaktan Niantic’in “Apple Watch için Pokemon Go’nun geliştirilmesini durdurduğunu” duydu.

Apple Watch için Pokemon Go’un sürümü, Eylül ayında Apple iPhone’un ortaya çıkardığı olayda yalnızca “tamamlanmamış bir liman” olarak gösterildi.

Apple Watch, yumurtaları açmanız için ne kadar yürümek zorunda kaldığınızı ve bir sonraki seviyeye çıkmak için ne kadar çok XP gerektirecek gibi bilgileri içeren birkaç bilgiyi göstermek için bir fikirdi. Aynı zamanda yakındaki Pokemon’u gösterecek, ancak bunlardan biri görünürse, iPhone’unuzu yakalamak için dışarı çıkarmanız gerekecekti.

Apple Gözleminde neler yapabildiğiniz konusunda Niantic, oyuncuların PokeStops’tan öğeler toplayıp kazanılan madalyalarınızı görebileceğini ve yumurtalarınızın kulaklarını izleyebileceğini söyledi. Buna ek olarak, uygulama yürüdüğünüz mesafe ve kalorileri yakından takip edecekti.

Bütün bu planlar 2016 yılı içindi.Niantic’in neden Pokemon’u Apple Watch’e getirme planlarını iptal etmeye karar verdiği konusunda bir sözü yok.Yabancı kaynakların düzenlediği yurtdışı basın konferanslarında da bu soruya cevap gelmemişti.Şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadar ileride detaylı bilgi olunca tekrar sitemizden size sunacağız