Pokemon Go Bir Sonraki Topluluk Günü Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Bir Sonraki Topluluk Günü Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Topluluk Günü Etkinliği

Pokemon Go Topluluk Günü Etkinliği

Şimdi dördüncü Topluluk Günü ile Pokemon Go oyuncuları önümüzdeki ayın etkinliğini dört gözle beklemeye başlayabilir. Niantic, 19 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan Mayıs Ayı Topluluk Günü için ilk detayları açıkladı. Red ve Blue versiyonlarından bir diğer çok popüler Pokemon‘a da sahip olacak.

Her zaman olduğu gibi, etkinlik nerede yaşadığına bağlı olarak farklı zamanlarda başlar ve üç saatliğine olur. Avrupa ve Afrika’da; yani Türkiye’de Topluluk Günü saat 1 ile 3 arasında gerçekleşecektir.

Etkinlik sırasında, aktive edilen herhangi bir Lure Modülü üç saat sürecek. Buna ek olarak, oyuncular Pokemon’un yakalanması için normal Stardust miktarını üç katına çıkaracaklar.

Mayıs’taki Topluluk Günü’nde öne çıkan Pokemon bir başka Kanto başlatıcısı olan: Ateş Tipi Charmander. Etkinlik sırasında Charmander normalden çok daha fazla spawn olacak. Niantic, Pokemon’un ne kadar sürede özel hareketi öğreneceğini açıklamamıştır, ancak son birkaç Topluluk Gününün herhangi bir göstergesi olsa bile, oyuncuların özel saldırıyı öğrenmek için etkinlik bitmeden önce Charmander’i Charizard’a dönüştürmesi gerekecektir.

Kaynak: 1