Pokemon Go Yeni Efsanevi Pokemon Ekledi

Pokemon Go Yeni Efsanevi Pokemon Ekledi

Pokemon Go Efsanevi Pokemon

Pokemon Go Efsanevi Pokemon

Pokemon Go‘da yeni bir Efsanevi ortaya çıktı. Başlangıçta Pokemon Ruby ve Sapphire‘den üç Efsanevi titans’tan biri olan Regice, artık 19 Temmuz’a Raid Battle olarak dünyanın dört bir yanındaki Gyms’de bulunabilir.

Her zamanki gibi, oyuncular ilk önce diğer Eğitmenlerle takım kurup, onu yakalama şansı elde etmeden önce Regice ile savaşmak zorunda kalacaklar. Adından da anlaşılacağı gibi, Regice bir Buz tipi, bu da Ateş, Kaya, Çelik ve Dövüş türlerine karşı savunmasız olduğu anlamına geliyor. Birçok zayıflığına rağmen, yüksek savunma istatistikleri vardır ve bu onu aşağı çekmek için zorlu bir Pokemon yapar.

Kalan iki Legendary titans, Regirock ve Registeel de yakında Pokemon Go’ya ulaşacak. Niantic, bu iki Efsanevi’nin Raid Battles’ta görünmeye başlayacağını henüz açıklamamıştı, ancak bu yaz daha sonra Regice’yi takip edecekler.

Regice, Pokemon Go’nun son oyun içi etkinliği olan Su Festivali’nin bitiminden kısa bir süre sonra gelecek. Bu etkinliğin bir parçası olarak, başka bir 3. Nesil Efsanevi olan Kyogre, sınırlı bir süre için Raid Battle’a geri döndü. Bu Pokemon artık mevcut olmasa da, oyuncuların hala Efsanevi kuş Articuno ile başka bir karşılaşmaya yol açacak son Field Research görevlerini tamamlamak için bir fırsatı var.