Pokemon Quest Çıktı

Pokemon Quest Çıktı

Pokemon Quest

Pokemon Quest

Pokemon Company, Nintendo Switch için Pokemon Quest‘i açıkladı ve şimdi çıktı. Başlangıç için ücretsiz olan spin-off oyunu, bloklu bir sanat tarzı ve yukarıdan aşağıya gerçek zamanlı aksiyon RPG oynanışına sahip. Resmi Pokemon Twitter hesabındaki mesajlara göre, “vahşi Pokemon’a karşı yüzleşin ve çok heyecanlı keşiflere çıkın.”

Pokemon Quest, Tumblecube Adası adı verilen yeni bir alanda bulunuyor ve ilk nesil Pokemon’u içeriyor. Pokemon’un bir partisini inşa etmenin ve bloklu bir dünyaya girmenin yanı sıra oyun, Ruby ve Sapphire’daki Gizli Üslerden farklı olarak bir karargah alanını süslemenize ve özelleştirmenize izin verir.

Yeni Pokemon oyunu genellikle spin-off Pokemon oyunlarını geliştirmek için çalışmayan ana seri geliştirici Game Freak tarafından geliştirilmiştir. Oyunun Switch’in lansmanının ardından, Pokemon Quest, Haziran ayı sonunda mobil cihazlara da gelecek.

Bu duyuru, diğer Pokemon haberleri ile birlikte geldi. Bir diğer haber de yeni RPG’ler Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee Switch için açıklandı. Pokemon Yellow’a dayanan ve Pokemon Go ile uyumlu olan bu oyunlar Kasım ayında çıkacak. Pokemon Company ayrıca Nintendo’nun E3 2017 sunumu sırasında duyurduğu temel Pokemon RPG‘nin Let’s Go oyunlarından ayrı olduğunu ve 2019’un sonlarına doğru bir sürüm için hazırlandığını doğruladı.