Pokemon Sun And Moon Oyuncuları Ücretsiz Nadir Pokemon Alabilirler

Pokemon Sun And Moon Oyuncuları Ücretsiz Nadir Pokemon Alabilirler

Bu özel Pokemon’u özel kılan, görünüşüdür; Diğer birçok cep canavarının aksine, Tapu Koko doğada parlak formunda bulunamaz ve bu da oyuncuların elde edilebilirliğini zorlaştırır. Pokemon 60 seviyesindedir ve kabiliyeti Electric Surge ile güzel sinerji oluşturan bir Electric Seed ile donatılmıştır. Pokemon savaş alanına girdiğinde Electric Seed, Tapu Koko’nun Elektrik Alanında savunmasını artırır. Tapu Koko şu hamleleri ile bilinir:

 – Nature’s Madness (Doğanın Çılgınlığı)

 – Discharge (Deşarj)

 – Agility (Çeviklik)

 – Electro Ball (Elektro Top)

Pokemon’u elde edebilmek için oyunun menü ekranından Mystery Gift seçeneğini seçin ve hediye almak için İnternet üzerinden seçim yapın. Ardından, oyunun Pokemon Merkezleri’ndeki dağıtımcıdan Tapu Koko’yu alabilirsin.

Nintendo, Pokemon Sun ve Moon oyuncularına oyunların yayınlanmasından bu yana ücretsiz ürün ve canavar akışı sağlıyor. Son zamanlarda, oyuncular beş adet nadir Mega Stones’ları özel bir kod girerek elde edebiliyorlardı. Alola bölgesi için halen daha fazla macera var. Bu Kasım ayında Nintendo, Pokemon Ultra Sun and Ultra Moon’u piyasaya sürecek, oyun aynı adı taşımasına rağmen alternatif bir öykü olacak. Oyuncular, Amazon’dan şu anda özel bir Ultra Sun/Ultra Moon çelik kiti çift paketini ön sipariş verebilirler.