PS4 Güncelleme 4.73 Şimdi Çıktı

PS4 Güncelleme 4.73 Şimdi Çıktı

PlayStation 4 Güncelleme

PlayStation 4 Güncelleme

PS4 5.0 Güncellemesi Sistem Performansını Artıracak

Düzeltme ekibi yaklaşık 340 MB boyutundadır ve yüklemek zorunludur. Sadece PS4’ünüzü açın ve güncelleme otomatik olarak indirilmeye başlayacaktır. Geçtiğimiz ay yayınlanan ve sistem performansını geliştiren bir başka güncelleme de gelecek. 

Bundan birkaç gün sonra Sony, PlayStation 4‘ün büyük 5.0 güncellemesinin yolda olduğunu ve beta kayıt işlemlerinin artık açık olduğunu açıkladı. Sony’ye göre, beta, “Ağustos başında” başlayacak, ancak herkes için ne zaman yayınlanacağı konusunda bir ipucu yok. Ayrıca, düzeltme ekinin tam olarak neyi içerdiğini henüz bilmiyoruz. 

Son büyük PS4 güncellemesi olan 4.50 , PS4 Pro sahipleri ve harici sabit disk desteği için Boost Mode’u ekledi. Boost Mode oyunların kalitesini ve performansını artırmayı amaçlıyor ve PS4 Pro’yu desteklemek için değil. Sony bunu, “Bu, değişken kare hızlarına sahip bazı oyunlara belirgin bir kare hızı artırma sağlayabilir ve 30 Hz veya 60 Hz’de çalışacak şekilde programlanan oyunlarda kare hızı istikrarı sağlayabilir”, diye açıklıyor.