PS4 Güncelleme 5.05 Çıktı

PS4 Güncelleme 5.05 Çıktı

PS4 Güncellemesi 5.05

PS4 Güncellemesi 5.05

PlayStation 4‘ün en yeni sistem yazılımı güncellemesi şu anda indirilebilir, ancak çok şey yapmasını beklemeyin. Sony’ye göre, 5.05 firmware güncellemesi “sistem performansını artırıyor”. Düzeltme yaması yaklaşık 375 MB boyutundadır ve yüklemek zorunludur. Sadece PS4’ünüzü açın ve güncelleme otomatik olarak indirilmeye başlayacaktır.

Sistem performansı bir çok PS4 güncelleştirmesinin konusu olmakla birlikte yaklaşmakta olan bir yama eki ile biraz daha önemli olmayı vaat ediyor. Sony, şu anda neyin dahil edileceğini bilmediğimiz halde Şubat ayında “büyük” bir PS4 güncelleme beta testi yapmak isteyen oyuncuların kayıtlarını alıyor.

En yeni büyük PS4 yama eki, güncelleme 5.0 idi. onsolun dahili akış yeteneklerine dayanan yeni özelliklerin yanı sıra gelişmiş bir Arkadaş Listesi, çok yönlü Hızlı Menü ve elden ele geçirilen ebeveyn kontrolü özellikleri de eklenmişti. Buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz; PS4 Güncelleme 5.0

PSN kullanıcı adlarımızı ne zaman değiştireceğimiz konusunda henüz bir bilgi yok. Bu PlayStation topluluğu tarafından çok talep edilen bir özellik. Bununla birlikte Sony, PSX’e bu kabiliyetin yıl içinde gelebileceğini ima etti.

Kaynak: 1