PS4 İçin En Çok Satanlarda Crash Bandicoot Üçlemesi Birinci Sırada

PS4 İçin En Çok Satanlarda Crash Bandicoot Üçlemesi Birinci Sırada

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot

5 Ağustos’tan itibaren, Grand Theft Auto V‘nin (GTA 5) geçtiğimiz günlerde Rockstar open-world oyununun şimdiye kadar İngiltere’nin en çok satan oyun unvanı olduğu açıklanmasının ardından bugünlerde 2. sırada olduğu görülüyor. Devamında ise devam eden fiyat promosyonlarıyla birlikte üç Bethesda oyunu var. Fallout 4 şu anda 3., Doom oyunu 4. ve Disished 2 ise 5. sırada. İlk iki haftanın satış noktasında ikinci sırada yer alan Splatoon 2, şimdi 6. sıraya geriledi. 

Crash Bandicoot‘un iyi performans gösterdiği sadece İngiltere değil. Sony, geçen hafta ABD ve Avrupa’daki PSN’de en çok satan oyun olan remaster üçlemesinin olduğunu geçen ay açıkladı ve yayıncı Activision, oyunun “beklentilerin tamamını oldukça geniş bir farkla aştığını” söyledi. 

Şirket, Crash‘ın başarısının daha klasik oyunların tekrardan geri dönüş yapma yolunu açabileceğini belirtti. Activision CEO’su Eric Hirshberg, “Bugün yeni duyuru yapılmamasına rağmen, gelecekte daha fazla IP ile daha fazla etkinlik olacağından emin olabilirsiniz” dedi. “Yeniden pazarlamanın ötesinde bir başka fırsat, klasik IP’lerden bazılarına bakmak ve Skylanders ile mobil ortamda yaptığımız gibi yeni bir platformda yeniden doğup büyülemeyeceğini kendinize sorun. IP kütüphanemiz, doğru yapıldığında çok güçlü olabilen bir varlıktır.” şeklinde konuştu. 

En iyi 10 satış grafiğini İnceleyebilirsiniz. Bu tabloya dijital satış verileri dahil değildir ve bu nedenle İngiltere’deki tüm oyun satışlarının temsilciliği sayılmamalıdır. 

   1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

   2. Grand Theft Auto V (GTA 5)

   3. Fallout 4

   4. Doom

   5. Dishonored 2

   6. Splatoon 2

   7. Battlefield 1

   8. Miitopia

   9. FIFA 17

10. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege