PS4, Xbox One ve PC için The Division 2 Beta Açıklandı

PS4, Xbox One ve PC için The Division 2 Beta Açıklandı

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

Ubisoft, Microsoft’un E3 2018 basın toplantısında resmen Tom Clancy’s The Division 2‘sini tanıttı. Oyun gelecek sene başlarında PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor, ancak bazı oyuncular bir lansman öncesi beta sayesinde yayınlanmadan önce oynama şansına sahip olacaklar.

Ubisoft, beta’nın ne zaman gerçekleşeceğini açıklamadı, ancak bunun için kayıt açtı. Kayıt işlemi oyun için garanti etmese de, oyuncular şimdi resmi Division web sitesinde beta’ya katılma şansına sahip olabilirler. Deneme ile ilgili ek detaylar daha sonraki bir tarihte paylaşılacaktır.

The Division 2

The Division 2

The Division 2, New York’ta piyasaya sürülen ölümcül virüsün ardından, bir önceki oyundan yedi ay sonra gerçekleşir. Bu kez, oyun “çöküşün eşiğinde” olan Washington DC’de kurgulandı. Oyuncular şehri kontrol etmek için mücadele eden gruplardan geri almak zorunda kalan Kıdemli Division ajanlarının rolünü üstlenirler.

Ubisoft ilk olarak, Mart ayında bir canlı yayın sırasında The Division 2’yi duyurdu. Oyun ilk girişte, özellikle Massive Entertainment, Red Storm ve Ubisoft Reflections’da çalışan aynı ana stüdyolar tarafından geliştiriliyor. Geliştirici oyunculara, bu konuyla ilgili daha fazla ayrıntı sağlamamış olsalar bile, ilk oyundan devamına kadar bazı ilerlemeyi transfer edebileceğini doğruladı.

The Division 2, 15 Mart 2019’da PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.