PUBG Gelecekte Daha Büyük Haritaları Getirebilir

PUBG Gelecekte Daha Büyük Haritaları Getirebilir

PUBG’ye Daha Büyük Haritalar Gelebilir

PUBG'ye Daha Büyük Haritalar Gelebilir

PlayerUnknown’s Battlegrounds büyümeye devam ediyor ve yaratıcısı Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene’e göre oyunda bulunanlardan daha büyük haritalar yapılabilir. GameSpot ile yapılan bir röportajda Greene, kendisinin ve PUBG Corp.’daki geliştirme ekibinin gelecekte daha büyük haritalar deneyebileceğini belirtti.

Greene “Bu savaş alanlarını eklemeye devam etmek istiyoruz. Artık 4×4’ün daha küçük bir battle royale için çok iyi çalıştığını biliyoruz. Belki de daha fazla 4×4 harita hazırlarken geleceğe bakacağız, bu iki haritayı koruyabiliriz ve hatta daha büyük haritalar bile yapabiliriz. Bütün fikir, oyun modunu denemek ve neyin iyi çalıştığını görmek ile ilgili.” dedi

Greene, PUBG Corp.’un şu anda PC’de test aşamasında olan daha küçük Savage 4×4 haritasına ek olarak, bu yıl için planlanan 8×8’lik bir haritanın olduğunu söyledi. Geliştirici yakın zamanda Savage için testin ikinci bir turunu gerçekleştirdi. Ancak bu sadece Kapalı Deneysel Sunucu için beta anahtar alan oyunculara mevcuttu. PUBG Corp. ayrıca Savage için bir yeraltı mağara sistemi üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte oyun yakında; topluluk tarafından çok talep edilen bir özellik olan harita seçme özelliğini de ekleyecek.

Eğer henüz battle royale oyununu denemediyseniz, Xbox Live Gold’a sahipseniz, bu hafta sonu Xbox One’da PUBG ücretsizdir. Oyunun Xbox versiyonu da Mayıs ayında ikinci battle royale haritası Miramar’ı alacak. Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG İndir

Kaynak: 1