PUBG iOS ve Android’de Ücretsiz

PUBG iOS ve Android’de Ücretsiz

PUBG Mobile

PUBG Mobile

Daha önce PUBG Mobile Çin’de oynanıyordu. PUBG Corp. ve Tencent, PUBG Mobile’ı Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın diğer bölgelerinde sürpriz bir açıklama ile aniden piyasaya sürdü. Belirtiğimiz gibi daha önce belirli pazarlarda mevcuttu, ancak şimdi daha geniş bir sürüm gibi görünüyor.

Durum sadece iOS ve Android‘de olması değil, aynı zamanda PC ve Xbox One sürümlerinin aksine ücretsiz olması. Bu hamle şu anda yalnızca iOS’ta oynanabilen Fortnite Mobile testinin başlatılmasından sonra geldi. Resmi PUBG Twitter hesabı görünüşte Fortnite‘da veya en azından orada bulunan birçok PUBG klonunu kastederek duyuruda bulundu; “Gerçek Battle Royale deneyimi artık telefonunuzda.”

iOS ve Android’de geniş bir donanım yelpazesi desteklense de, bir iPhone X üzerinde çalıştığını göreceksiniz. Oyunun farklı donanımlara ölçeklenmesini sağlayan bir dizi grafik ayarı vardır.

Bu bir geliştirme sürümü. Ama mevcut oyunun şaşırtıcı bir şekilde tam bir versiyonu gibi görünüyor. Geliştiriciler geliştirmeye devam edeceğini söylüyor. Fortnite Mobile‘da olduğu gibi, kontroller biraz zorlu ama yine de platforma daha iyi uyum sağlamak için yapılmış küçük değişiklikler görüyoruz.

Kaynak: 1