PUBG Oyuncuları Yeni Haritada Gizemli Altın Sandıklar Buldu

PUBG Oyuncuları Yeni Haritada Gizemli Altın Sandıklar Buldu

PUBG Altın Sandıklar

PUBG Altın Sandıklar

Playerunknown’s Battlegrounds son haritası Sanhok, tamamlanmadı. Her bir test periyodu, binaların geometrisinde, detaylarında ve düzeninde ince değişiklikler meydana getiriyor. Ancak en son yinelemesinde bulunan bir değişiklik, bu kadar ince değildi. Dün, oyuncular Sanhok ormanlarında gizli küçük altın sandıkları bulmaya başladı.

Şimdiye kadar, sadece birkaç tane bulundu ve onlarla etkileşimde bulunmanın bir yolu yok gibi. Redditor ‘godlyfury’, takımıyla oynarken bir kayaya sokulmuş altın sandığı ilk gözetleyenlerden oldu. Oyuncuların diğer sandıkların bulunduğu yer ile uğraşması ve bunun ne anlama gelebileceğine dair spekülasyonlar sonucu bulgularını paylaştıkları konu hızla patladı.

Onları açmanın henüz akla yatkın bir yolu yok. Ama bu altın sandıklar sanki PUBG’nin ana rakibi Fortnite Battle Royale‘e ince bir gönderme gibi gözüküyor. Fortnite’a aşina olanlar haritanın, açıldığında, genellikle büyük donanım ile ödüllendiren altın sandıklarıyla dolduğunu bileceklerdir. Tabii ki, Sanhok göz önünde bulundurulduğunda bu zaten Fortnite‘ın ezici başarı formülünü taklit etmeye çalışan bir harita diyebiliriz. PUBG‘nin diğer haritalarıyla karşılaştırıldığında, Sanhok, çok daha kaotik bir etki yaratan, daha dar bir alan olan, ölçülü bir 4×4 ızgara ormanıdır.

Belki de sadece küçük bir hediye olabilir, ama daha fazla bir şey olması durumunda gözünüzü dört açın. Başka altın sandıklar bulursanız veya neler olabileceğine dair kendi teorileriniz varsa, yorumlarda paylaşabilirsiniz. İsterseniz PUBG’i buradan indirebilirsiniz.