PUBG PC Güncellemesi

PUBG PC Güncellemesi

PUBG PC Güncelleme

PUBG PC Güncelleme

PlayerUnknown’s Battlegrounds için en son güncelleme şimdi PC‘de çıktı. Geliştirici PUBG Corp beklenenden daha uzun bir bakım periyodunu takiben, son test sunucusu yamasını canlı oyuna geçirerek istikrarını ve performansını geliştirdi.

Bu son güncelleme, PUBG‘ın Aralık ayında Erken Erişim’den ayrıldığından beri aldığı üçüncü büyük güncellemeyi işaret ediyor ancak yüzeyde oldukça küçük görünüyor. Oyuna yeni özellikler veya içerik getirmiyor; bunun yerine, öncelikle PUBG’ın performansını optimize etmeye odaklanıyor.

En dikkat çeken noktayabakarsak; PUBG Corp, oyunun sunucularındaki stresin azaltılması amacıyla maç başlamadan önce mevcut haritaların her ikisine de daha fazla başlangıç yeri ekledi ve başlangıç adasındaki silahları kaldırdı.

PUBG Corp. ayrıca uçak performansının iyileştirilmesi ile ilgili ek ayarlamalar yapacağını da belirtti. Bunlar ile ilgili daha ayrıntılı bilgi yakında açıklanacak. Aynı zamanda, stüdyo yeni bir anti-hile önlemi test ediyor, ancak halen geliştirme aşamasındadır. PUBG Corp oyun için kalıcı bir konu olan hile önlemeye yardımcı olmak için yeni sistemler uyguluyor. Önceki PC güncellemesinde, geliştirici oyuncuların şüpheli bir cheater’ı tekrar çalma özelliğinden rapor etmesine olanak sağlayan bir sistemi tanıtmıştı.

PUBG’in Xbox One sürümü de yakın zamanda yeni bir güncelleştirme aldı. Bu yama bir otomatik çalıştırma seçeneği sundu ve çeşitli kilitlenme düzeltmeleri yaptı. İncelemek isterseniz; “PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Güncelleme Yama Notları:

Oynanış
– Sunucu ve oyun istemcisi performansını optimize etmek için her iki haritada da maç öncesi başlangıç alanları tanıtıldı
– – Maç başlamadan önce adada başlangıçtaki silahlar kaldırıldı.

Dil
– Uygulanan yeni Rusça, Japonca ve Çince (basitleştirilmiş/geleneksel) fontlar

Hata Düzeltmeleri
– Oyuncuların eğimli slide-jump yeteneği ile ilgili sorun düzeltildi

Kaynak: 1