PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG

PUBG

PUBG, Aralık ayında Xbox One‘da ilk kez piyasaya çıktığında, Xbox‘ta PC’den daha düzgün çalışmadığı için bir takım eleştiriler aldı. Bununla birlikte, geliştirici PUBG Corp, hit savaş royale oyununda iyileşmeye devam edeceğini söylemişti. Şimdi de başka bir PUBG güncellemesi yayınladığını belirtti.

Noel’den hemen önce çıkan Xbox One güncellemesi gibi bu düzeltme eki, birkaç oyun oynamanın yanı sıra genel “yaşam kalitesi” geliştirmelerini de getiriyor. Bunlardan birincisi, oyuncuların araçlarla ne kadar ilgilenebilecekleri konusunda bir artış olması. PUBG Corp, oyuncu geri bildirimlerini izlemeye ve gelecekte gerektiğinde bunu düzenlemeye devam edeceğini söyledi.

Başka yerde ise, oyun içi seçenekler menüsü hedef ivmesini ayarlamanıza izin veren yeni bir değişkeni ekledi; bu değişiklik, PUBG‘yi PC’nin fare ve klavye kurulumundan çok bir denetleyici ile oynarken daha zor bulan oyunculara umarım yardımcı olacaktır. Aynı menü aracılığıyla müziği artık açıp kapatabilirsiniz. Son olarak, PUBG Corp. hem sunucu hem de oynatıcı çerçeve hızlarında biraz artış olduğunu ve bir takım çökmelere dikkat çekildiğini söylüyor. PUBG  tam yama notlarına bir göz atın.

 PUBG 3 milyondan fazla kullanıcı eşliğinde başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu kilometre taşı, oyunun PC’de tam 1.0 sürümüne ulaşmasından sonra geldi. Xbox One’da ilk 48 saatte 1 milyon kopya, Xbox One ve PC‘de 30 milyonun üzerinde satış gerçekleştirdi.

 PUBG Corp son olarak oyunu her platforma getirmek istediğini söyledi. Ayrıca, geliştirici Netflix ve Hollywood‘taki insanlarla oyunu yeni ortamlara yaymakla ilgili planları olduğunu açıkladı. 

PUBG Xbox Bir Güncelleme 4 Düzeltme Notları

Oynanış

Hızlanma ivmesi oyuncular tarafından oyun içi seçenekle ayarlanabilir

Araçlara karşı silah hasarında artış oldu. Oyuncu geribildirimini ve telemetrelerini izlemeye devam edeceğiz ve gelecekteki güncellemelerde ihtiyaç duyulduğunda daha fazla dengeleme ayarı yapmaya devam edeceğiz denildi.

FPP Yalnız eşleşme sırası NA / EU / Oceanic sunucuları için hazır olacak. Eşzamanlılık sağladığı için bu bölgelerde diğer modlar da açılacak.

İç mekan aydınlatmasının ve gölgelerinin çok koyu ve mavimsi olmasına neden olan bir sorun düzeltildi

Uçaktan çıkarken ve paraşütle giderken analog çubuk ivmesi eklendi

Optimizasyon

PhysX performans geliştirmeleri

Sunucu FPS biraz arttı

Müşteri FPS biraz arttı

Bazı VFX hafif optimizasyonlar aldı

Seçenek

Müzik açık / kapalı seçeneği eklendi

Hata düzeltmeleri

Bilinen bir dizi çöküşü ekledi

Birden fazla oyuncu aynı kaynaktan yağmalanmaya kalkıştığında oluşan bir UI sorununu düzeltti

Kaynak: 1