PUBG Yaratıcısından Diğer Battle Royale Oyunlarıyla İlgili Açıklamalar

PUBG Yaratıcısından Diğer Battle Royale Oyunlarıyla İlgili Açıklamalar

PUBG ve Battle Royale Oyunları

PUBG ve Battle Royale Oyunları

PlayerUnknown’s Battlegrounds, battle royale tarzı oyunu benzeri görülmemiş bir popülerliğe itmeye yardım ettiği için bu noktada bir öncü adıdır. Fortnite türünü yeni zirvelere taşıdı ve şimdi uzun süredir devam eden serilerdeki yeni oyunlar bu stili benimsiyor; Call of Duty: Black Ops 4 ve Battlefield V. Brendan “PlayerUnknown” Greene ile konuşma şansımız oldu ve tartışma konularının en önemlilerinden biri battle royale yapan büyük isimlerin ortaya çıkmasıydı. Peki bu PUBG‘nin gelişimini herhangi bir şekilde etkiliyor mu?

Görüşmede Greene, “Ah, hayır. Bizim kendi iç yol haritamız var. Ve tabii ki rakip olacak. Bu sene, battle royale’lerin bir battle royale‘i. Herkesin kendi royale’i var, bu harika. Ben türün büyüdüğünü görmeyi seviyorum. Tam bir tarz olarak gelişip gelişmeyeceğini görmek ilginç olacak. İçsel olarak bakarsak, kendi hedeflerimiz var. Diğer insanların ne yaptığına bakmıyoruz. Bir süredir bu tür hedefleri uzattık. Evet, rekabet insanları ayak parmaklarında tutmak için harika olsa da, başkalarının ne yaptığını görmek gerekli değil.” dedi.

Microsoft’un E3 2018 basın toplantısında PUBG, bir kar haritasının hem PC hem de Xbox One için yolda olduğuna dair büyük bir açıklama yaptı. 2018’in Kış Mevsiminde başlayacak ve PUBG’nin rotasyonunda dördüncü harita olacak. Kar haritasının nasıl tasarlanacağı hakkında herhangi bir detay verilmemiştir. Sahnok adlı üçüncü ve çok daha küçük harita, 22 Haziran’da PC oyuncuları ve bu sene yaz aylarında Xbox One kullanıcıları için çıkacak.

Eğer isterseniz PUBG’yi buradan indirebilirsiniz.