PUBG’ın Son Sanhok Testi Bu Hafta Başlıyor

PUBG’ın Son Sanhok Testi Bu Hafta Başlıyor

PUBG’ın Son Sanhok Testi

PUBG'ın Son Sanhok Testi

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın tropik haritası Sanhok, nihayet piyasaya sürülmeden önce Deneysel Test Sunucusuna bir kez daha çıkıyor. Bir sonraki Sanhok testi bu haftasonu gerçekleşecek ve daha önce olduğu gibi PC’de PUBG sahibi olan herkesin kullanımına açık olacak.

Test 31 Mayıs’ta başlayacak ve 4 Haziran’ın ilk saatlerine kadar sürecek. Önceki Sanhok testi gibi, Steam’de PUBG satın almış olan herkes katılabilecektir. Katılmak için Experimental Server istemcisini Steam kitaplığınızdan indirmeniz gerekir.

PUBG Corp.‘un ilk başlarda Codename: Savage olarak bilinen Sanhok için dördüncü testi olacak. İlk testten bu yana bazı önemli değişikliklere uğramıştır; Son zamanlardaki enkarnasyonu dört yeni alandan oluşurken, birçok mevcut alan yeni isimler ve “çeşitli iyileştirmeler” aldı.

PUBG Corp., nihayet harita oyunda “resmen başladıktan bir ay sonra” Sanhok için özel araçlar ve bir silah tanıtmayı planlıyor. Bunlardan biri Tukshai adında üç tekerlekli bir araç olacak. Steam‘de gelecekteki PUBG güncellemeleri için geliştiricinin planları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.