PUBG’nin Son Sanhok Harita Testi Uzatıldı

PUBG’nin Son Sanhok Harita Testi Uzatıldı

PUBG Sanhok

PUBG Sanhok

Henüz PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın en son Sanhok testine katılmamışsanız, şimdi canlı oyuna gelmeden önce tropikal haritayı denemek için başka bir fırsatınız var. Testin başlangıçta 4 Haziran’da bitmesi planlanıyordu, ancak geliştirici PUBG Corp., 7 Haziran’a kadar birkaç gün uzattı.

Twitter’da PUBG Corp, Sanhok testinin 7 Haziran’a kadar olacağını duyurdu. Daha önce olduğu gibi, PC’de PUBG sahibi olan tüm oyunculara açıktır. Katılmak için Experimental Server istemcisini Steam kütüphanenizden indirmeniz gerekir.

Bu, PUBG Corp.’un orijinal olarak Savage adıyla bilinen harita için yaptığı dördüncü ve muhtemelen son testi işaret ediyor. Geliştiriciye göre, harita Haziran ayının sonuna kadar PC’deki canlı oyuna eklenecek “her şey programa göre giderse.”

Sanhok, Nisan ayında deneysel Test Sunucusunda ilk defa görüldüğünden beri dikkate değer değişikliklere uğradı. Özellikle, PUBG Corp. yakın zamanda haritayı dört yeni alanla genişletti ve birkaç mevcut alan yeni isimlerle ve “çeşitli iyileştirmelerle” düzeltildi.

PUBG Corp., canlı oyuna Sanhok ekleneceğine dair bir açıklama yapmamış olsa da, geliştirici yeni araçları tanıtmak için planlarını tasvir etmesine rağmen, “harita resmi olarak başladıktan bir ay sonra” bir silah hazırladı. Bunlardan biri de, Sanhok’a özel olan üç tekerlekli bir araç olan Tukshai. PUBG Corp. Steam‘deki gelecekteki PUBG güncellemeleri için daha fazla planını paylaştı.