Rainbow Six Siege Chimera Operasyonu Güncellemesi

Rainbow Six Siege Chimera Operasyonu Güncellemesi

Rainbow Six Siege Chimera

Rainbow Six Siege Chimera

Rainbow Six Siege, çok yakında Chimera Operasyonu adı verilen, yeni içerik ekleyen, var olan karakterleri, silahları ve haritaları değiştiren büyük bir yeni güncelleme getiriyor. Ubisoft, yamayı tüm platformlara 6 Mart’ta sunacağını duyurdu.

Twitter’da Ubisoft, şirketin güncellemeyi başlattıktan sonra her sürüm için birer saat arayla çıkacağını belirtti. İlk olarak saat 5-6 arası PC’ye ulaşacak. Ardından PS4 sürümü bakım ve dağıtım için 6-7 arası çıkacak. Son olarak Ubisoft güncellemeyi Xbox One için 7-8 arasında yapacak.

Chimera Operasyonunun öne çıkan olayları iki yeni operatör; Lion ve Finka. Ve de Outbreak etkinliği var. Outbreak (Salgın), sizi ve takım arkadaşlarınıza enfekte düşmanlarla savaşmak için görev yapan Rainbow Six Siege’e üç kişilik bir kooperatif modu getiriyor. 

Buna ek olarak, güncelleme bir sürü değişiklik ve diğer operatörlere yapılan değişiklikler de içermektedir. Örneğin, Ella nerfed oluyor, Kapkan dikenli telini darbe bombası ile değiştiriyor ve Blitz’in istatistikleri, 2 hızlı / 2 zırh karakteri (daha önce 1 hız/3 zırh) olacak şekilde değiştiriliyor. Chimera‘nın tam Operasyon yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.

Yarın Ubisoft ayrıca Rainbow Six Siege’in 20 orijinal Operatörünün tüm silah eklentilerinin yanı sıra ücretsiz olarak da hazır hale getirecek. Buna ek olarak, bu yıl ilerleyecek olan Pick & Ban adlı eserde yeni bir Kuşatma oyunu modu var.

Kaynak: 1