Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncelleme

Rainbow Six Siege Güncelleme

Rainbow Six Siege test versiyonuna geçiyor. Ubisoft, yeni bir Pick ve Ban sistemini test edeceğini, bunun yanı sıra, silah geri tepme geri bildirimlerinde devam eden değişiklikler ve bazı Operatörler için kurşun geçirmez bir kameranın eklenmesi de dahil olmak üzere bir dizi ince ayarların uygulamasının test edileceğini duyurdu.

Geliştirici bu test güncellemesinde yeni bir Pick ve Ban sistemi getiriyor. Bu, oyuncuların özel oyunlara Pick ve Ban ayarlarını eklemelerine izin veriyor. Yani oyuna izin vermek veya oyundan kaldırmak için belirli operatörleri seçebileceğiniz anlamına gelir. Ubisoft, Siege‘a nasıl uyduğunu anlayabilmek için oyundaki Pick ve Ban sisteminin UI ve oyuncu deneyimini test etmek istiyor. Geliştirici aynı zamanda silah geri tepme sistemi üzerinde çalışmaya devam ediyor ve bu aşamada onu da düzeltmeye devam edecek.

Oyuncuların söz ettiği testlerdeki bir diğer değişiklik, konuşlandırılabilir kurşun geçirmez bir kameranın eklenmesidir. Bazı Operatörler, ikincil bir donanım olarak alır. Bazı Operatörler de hareket hızlarında değişiklikler alacaklar. Ubisoft, aşağıdaki değişiklikleri yaptığını söyledi:

– 3 Hız Operatörleri biraz daha yavaş
– 1 Hız Operatörleri biraz daha hızlı
– Tabanca ile hareket hızında küçük artış (otomatik sidearms hariç)
– Kalkan arkada olduğunda, hız sınırsızdır.

Ubisoft tarafından yazılan test sunucusunda aşağıdaki değişikliklerin tam listesine bakabilirsiniz.

Rainbow Six Siege Test Sunucusu Yama Notları

Yeni Pick ve Ban Sistemi
– Yeni Pick ve Ban sistemi ile oynamak için, önce özel bir oyun oluşturmanız gerekir. Ardından özel oyun seçeneklerinin eşleşme ayarları bölümüne gidin. Buradan, ban özelliğini etkinleştirebilir / devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca yasaklama başına süreyi seçmeniz gerekecektir. Pro League ayarlarını yansıtmak için, aynı zamanda 6. seçimini etkinleştirmek ve bu seçim aşaması için saati seçmek isteyeceksiniz. Son olarak, tur rotasyonu Win / Play olarak ayarlayın.

Silah Görüş Hizalaması
– Önceki Test Sunucusunda test edilen silah görüş hizalama düzeltme denemesi. Bazı küçük ayarlamalar yaptık ve tekrar test edeceğiz.

Counter Defuser
– Defuser’i devre dışı bırakırken görsel ve işitsel geri bildirime iyileştirme. Bu bir animasyon değişimi, dolayısıyla etkileşim mesafesi ve koşulları aynı olacaktır.

Dropshotting
– Bir karakterin ayakta durmaktan veya çömelme eğilimli olduğunda nasıl davranacağını değiştirme. Bu eylemi yaparken manzaraları hedefliyorsanız, bir modern ateşleme duruşuna geçeceksiniz. Bu eylemin çok güçlü ve oynamayı hayal kırıklığına uğrattığını hissettik.

Gözlem Aracı Yönetimi
– Oyuna gelen Ek Gözlem araçlarıyla, oyuncuların onlarla nasıl etkileşime geçtiklerini tekrar gözden geçirmemiz gerekiyordu. Bu yeni sistem daha temiz bir kullanıcı arayüzü ve genel olarak daha iyi bir oyuncu deneyimi ile birlikte gelecek.

Kurşun Geçirmez Kamera
– Bazı Operatörler, ikincil bir donanım olarak dağıtılabilir kurşun geçirmez kamera alacaklardır.

Operatör Hız Değişiklikleri
– Son iki yılda, zırh ve hız arasındaki ticaret farkını anladık. Değişiklikler (yukarıda belirtilen) yapılmıştır.

Echo Buff
– Echo’ya ikinci bir Yokai drone vermeyi ve aracının şarj oranını ayarlamayı düşünüyoruz. Amaç, tur boyunca daha fazla risk almasını teşvik etmektir.

Bilinen Sorunlar
– Clubhouse özel oyun listesinde görünür, ancak oynanamaz.
– Bir oyuncu, Yokai dronları dağıtılırken oyunu terk ederse, yok olurlar.
– Lone Wolf Terrorist Hunt ilk denemede başlamaz.
– Bazen, oyuncular spawn olarak sıkışıp kalabilirler.