Rainbow Six Siege Güncellemesi Bugün Küçük Ama Önemli Bir Özellik Ekliyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi Bugün Küçük Ama Önemli Bir Özellik Ekliyor

Rainbow Six Siege bugün PS4, Xbox One ve PC‘de yeni bir güncelleme yayınladı ve küçük ama çok istenen bir özellik ekledi: oyunun sunucusu tıklama oranı tüm platformlarda 60Hz’e yükseltildi. Bu sunucuların gamestate’i saniyede 60 kez yenileyeceği anlamına gelir.

Bu değişiklik daha isabetli atışlar sağlayacak. Umarım öldüğünüzde gerçekten headshot yediğinizi sanıp bağırmazsınız. Öte yandan bu, oyunda kötü olmak için yeni bir mazeret anlamına geliyor.

Güncelleme başka yerlerdeki, çoğunlukla en son Operation White Noise güncellemesinden sonra oluşan bir sürü hatayı düzeltti. Ash’ın kulede belirli bir pencereyi tahrip etmesini engelleyen bir sorun çözüldü. 

Daha fazla DLC 2018’de, yeni karakterler, haritalar, işbirliği etkinlikleri ve daha pek çok şey de dahil olmak üzere planlanmış üçüncü bir yayın sonrası içerikle birlikte olacak.Satın alanlar, ekstra krediler, özelleştirme seçenekleri ve mağaza indirimleri gibi  VIP avantajlarını bekleyebilir.

Ubisoft aracılığıyla, bu makalenin altındaki tam yama notlarına göz atın.

Rainbow Six Siege Güncelleme 4.1 Yama Notları

60hz Sunucular

60hz sunucuların White Noise TTS sonuna doğru test edilmesini takiben, 4.1 ile tüm platformlarda canlı yayınlamaya yetecek kadar kararlı olduğunu doğruladık. Operation Health sırasında yapılan sözü yerine getirmekten ve bu konudaki geri bildiriminizi almaktan dolayı heyecanlıyız.

Hata düzeltmeleri

Düzeltildi: Oyuncular konuşlandırılabilir bir kalkan alarak tüm işlevselliklerini / kontrollerini kaybederler.

Düzeltildi: Ash’ın kırılma yuvarlaklığı Kule’deki 2F Toplantı Salonu’nda duvarı kırmadı.

Düzeltildi: Ölü bir operatör, drone / kamera üzerindeyken bir takım arkadaşını sergilerken, destek görünüm modları (sürüş / fotoğraf makinesi ve operatör görüntüleri) aracılığıyla bisiklet sürerken üçüncü bir seçenek mevcuttur. Bu görüntü, operatörün First Person bakış açısıdır ancak operatör görünmezdir. Canlı operatör kameralarını / uçaklarını terk ederse, seyirci operatör kayan bir tabanca görür.

Düzeltildi: Dokkaebi’nin aygıtı rappelling sırasında kullanılamaz.

Düzeltildi: Zofia ve Ela’nın istatistikleri ters çevrildi.

Kaynak: 1