Rainbow Six Siege Güncellemesi Çıktı

Rainbow Six Siege Güncellemesi Çıktı

Rainbow Six Siege Güncelleme

Rainbow Six Siege Güncelleme

Rainbow Six Siege, Mart ayı başlarında oyunun 3. yılına özel büyük bir güncelleme olan Chimera‘yı almıştı. O zamandan bu yana ilk yama, bu hafta PC’de daha sonra PS4 ve Xbox One sürümlerinde yayınlanacak. Bununla birlikte, Chimera güncellemesinden farklı olarak, bu, öncelikle yeni içerikler sunmaktan ziyade, işleri düzeltmekle ilgilidir.

Ubisoft, 3. yılı için yama numaralarını sıfırladı ve bu yamayı 1.1 yaptı. Hem standart oyuna hem de devam eden sınırlı zamanlı Outbreak moduna değişiklikler yapar. Ayarların çoğu alışveriş menüsündeki örtüşen metin ve bağlantınız kaybolduğunda varsayılan seçeneklere göre donatılmış kozmetikler gibi doğrudan oyunu etkilemez. Diğerleri ise, Ash’in gözlerinin Sidewinder Elite üniformasını giyerken MVP ekranında doğru hizalanmaması gibi komik olanlardır.

Daha ciddi sorunlar ele alınmaktadır. Bu; son dakika Operator değişikliği yapıldığında görünmez olan karakterleri ve bir rehine, refakat edilmeden önce DBNO durumundayken, eksik simge ve zamanlayıcıyı içerir. R6 Kredileri’nin, satın alındıktan sonra gösterilememesi sorunu da çözüldü.

Outbreak tarafında, ele alınan hatalar, çoğu zaman için çok ciddi değildir. Ancak her ne kadar cephane bittiğinde taretler artık kullanılamaz hale getirilse de alınamaz. Ek olarak, Buck, ikincil silahı donatılırken Skeleton Anahtarı için cephaneyi doldurabilecektir.

Ubisoft’un web sitesinde paylaşılan yama notlarındaki tüm değişiklikleri kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: 1