Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Çıktı

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Çıktı

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum, yeni bir harita içeren yeni bir güncellemeyle birlikte piyasaya sürüldü. Villa, her hafta ve iki yeni savunma operatörü, Alibi ve Maestro için, bir hafta boyunca sezon geçişi sahiplerine özeldir. DLC, Siege‘nin üçüncü yılının ikinci sezonunun lansmanını yapıyor ve bugüne kadarki en büyük güncellemeden biri.

Her iki operatör de İtalyan G.I.S. ve Siege’s Year 3 pass’ı olan herhangi bir oyuncu için otomatik olarak açılacaktır. Alibi‘nin Prisma kabiliyeti, kendisini boş bir pozisyonda holografik bir kopyasını oluşturmasına izin veriyor. Dışarıda konuşlandırıldığında, saldıran takım yanlış “Defender Outside” uyarısı alır. Hologramın nerede kullanıldığına bakılmaksızın, Alibi, çifte saldırıya uğradığında hemen uyarılır ve saldırgan tüm savunan takımın görmesi için kısa bir süre işaretlenir.

Maestro‘nun Kötülük Gözü, duman ve ateş lazer ışınlarını görebilen uzaktan kumandalı bir kuledir. Taret, dağıtım sırasında kurşun geçirmez bir kamera görevi görür. Ancak, Maestro ateş açmayı seçtiğinde, taretin çekirdeği açığa çıkar ve saldıran operatörler onu yok edebilirler.

Villa, Siege’nin 20’nci haritası ve en yeni sürüm oynamasıdır (Kule’nin yerine). Ubisoft, haritayı İtalyan kaçakçılığı olarak “kaçakçılık faaliyetleri ile tanınan tehlikeli bir suç ailesi” olarak tarif ediyor. Takım Rainbow, ailenin geri çekildiği sırada villaya baskın yapıyor.

Operation Para Bellum birkaç değişiklik ile geliyor. Özel oyunlarda, oyuncular artık Pick & Ban sistemini kullanabilecekler. Ubisoft, bu yeni özelliği “her iki tarafın da rakiplerinin eleme safhasında karşı çıkmaya çalıştığı gibi, takımlar arasında ekstra bir strateji katmanı” olarak nitelendiriyor. En yeni yama ayrıca konuşlandırılabilir kurşun geçirmez kameralar, Bomba üzerindeki difüzörü yok etmek için yeni bir animasyon, hem düşürme hem de operatörlerin hızı, yeni gözlem aracı yönetimi, operatör Echo ve harita Clubhouse için tutucular ve yeni bir Discovery playlist için yeni bir animasyon ekler.

Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Rainbow Six Siege İndir