Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Haziran Ayında Çıkıyor

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Haziran Ayında Çıkıyor

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi

Söz verildiği gibi, Ubisoft, Rainbow Six Siege‘ın bir sonraki büyük güncellemesi olan Operation Para Bellum‘da geçen hafta sonu düzenlenen Siege Pro League Finalleri sırasında perdeyi araladı. Güncelleme bu Haziran ayında PS4, Xbox One ve PC için çıkmaya hazırlanıyor ve iki yeni Operatör, ek bir harita ve Ubisoft’un taktik nişancı için “en büyük içerik güncellemelerinden biri” olarak adlandırdığı diğer çeşitli değişiklikler ile 3. Yılın ikinci sezonunu başlatacak.

Operation Para Bellum, iki yeni İtalyan operatörü olan Alibi ve Maestro’dur. Her ikisi de Pro League Finallerine giden haftalarda açıklanırken, Ubisoft turnuva sırasında yeni Defenders’a çok daha yakın bir bakış attı. Alibi, kendisinin holografik tuzaklarını dağıtarak rakiplerini rahatsız edebilir. Bu arada Maestro, duman ve lazerle çalışan aateşlemeyle mermilerden görülebilen kurşun geçirmez bir tareti uzatabilir.

İtalyan kırsalında lüks bir konak olarak adlandırılan Villa adlı yeni bir harita iki operatörün yanında gelir. Villa, kaçakçılıkla meşhur “tehlikeli bir suç ailesi” olan Vinciguerra’ya aittir.  Ubisoft, “Oyuncular anahtar teslimi sırasında Villa’ya gelecekler: Vinciguerras, büyük baskınlardan önce belgeleri yakıyor ve holdinglerini taşıyor. Ama Operation Para Bellum rüzgarına kapıldılar ve kaçmaya başladıkları için hayati bilgilerle kargaşa içinde bıraktılar.” diyor.

Yeni içeriğe ek olarak, Operation Para Bellum bir dizi oyun ve denge ayarı yapacak. Bunların arasında mevcut Operatörler bazı hız ayarlamalarını alırken, Echo özellikle bir buff ile birlikte ikinci bir Yokai drone alacak. Clubhouse haritası da aynı şekilde parlatılmakta ve Ubisoft, belirli Operatörleri oyundan yasaklayarak rakiplerinin seçimlerine karşı koymaya çalışan yeni bir Pick & Ban sistemi sunuyor.

Operation Para Bellum güncellemesi gelmeden önce, PC oyuncuları 22 Mayıs’tan itibaren Rainbow Six Siege test sunucusunda deneme şansına sahip olacaklar. Ancak Ubisoft, “Test Sunucusunda tutarlı bir oyun deneyimi garanti edilmediğini” belirtiyor.