Rainbow Six Siege Outbreak ve Chimera Çıktı

Rainbow Six Siege Outbreak ve Chimera Çıktı

Rainbow Six Siege Outbreak ve Chimera

Rainbow Six Siege Outbreak ve Chimera

Rainbow Six Siege, ücretsiz genişletme Operation Chimera (Operasyon Chimera) bugün çıkardı. Böylece popüler nişancı oyunu 3. yılını kutluyor. Oyunun çekirdek, rekabetçi çok oyunculu bileşeni için değil sadece sınırlı bir süre için yeni bir co-op etkinlik modu da getirdiği için bu normalden daha önemli bir güncellemedir. Bir süre sunucu kesintisinden sonra, Operation Chimera şimdi PC, PS4 ve Xbox One’da.

Bu yeni genişlemenin bir parçası olarak iki yeni Operatör mevcut. Alışılmışın dışında her ikisi de Saldırganlardır; Aslan, kısa bir süre için düşman yerlerini belirlemek için kullanılabilen bir dronea sahipken Finka takım arkadaşlarının sağlığını iyileştirebilir veya geçici olarak artırabilir veya uzaktan canlandırabilir. Her ikisi de 3. sezon geçişi sahiplerine açıktır, diğer oyuncular yakında oyun içi para birimi ile satın alabileceklerdir.

Outbreak bu güncellemenin diğer önemli unsurudur. Şu anda oyunda olmayan herhangi bir şeyden farklı bir işbirliği modu; Üç görevde, üç oyuncu ekibi zombi benzeri düşmanlarla başa çıkmak için birlikte çalışıyor. Bu, Ash ve Thermite gibi karakterleri içeren yeni cutscenes ile tamamlanır ve özel donanım içeren bir yağma kutusu ile birleştirilir. Outbreak ve yağma kutusu yalnızca 3 Nisan’a kadar sınırlı bir süre için kullanılabilir.

Ayrıca denge değişiklikleri ve oyundaki diğer ayarlamaları da sunar. Diğer dikkate değer değişiklikler, tüm oyuncular için tüm 20 temel Operatörün kilidini açmanın yanı sıra geçmişteki ve gelecekteki tüm silah eklerini de içerir.

Kaynak: 1